推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

做完野
去食飯lu
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 14:24 發表

已經係下午茶
要預備宵夜喇   

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 14:24 發表

已經係下午茶
要預備宵夜喇   

相關搜索目錄:

居然下了一場不大也不小的雨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-30 21:17 發表

你諗住整咩比我地食
我係回應你下晝講
引用:
已經係下午茶
我只係提醒如果要宵夜 好開始預備

相關搜索目錄:

回復 #16743 唔易做 的帖子

多謝啦
我要纖腰

回復 #16745 唔易做 的帖子

你果係24吋腰既  
我要32-33姐 唔駛食藥

保氣&各位早晨

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 09:55 發表

毛毛細雨的早上大家好~
取音不取字就更加好

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-31 09:56 發表

毛毛細雨 + 涼風陣陣既早上

AS準備贏馬既早上好
贏$實際過贏馬      
本帖最近評分記錄
  • Air Supply 體力 +20 我很贊同~ 2007-10-31 10:18
  • Air Supply 威望 +20 我很贊同~ 2007-10-31 10:18

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 10:17 發表

準備贏馬? 我無呢個準備喎~
我知你意思係(卓)硬 唔駛預備

本帖隱藏的內容需要積分高於 25000 才可瀏覽

回復 #16757 happycamel 的帖子

引用:
原帖由 細摩 於 2007-10-31 11:50 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

各位晚上好
話臨場都有雨 真係要睇定定

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 11:11 發表

一陣鬗鶢悍蛈傴C慢度~

Any further confirmation to me?
到步未      

老巫無啦啦會騎揀得準 騎練今季初度合作
幾大刨冷

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 19:45 發表

有P, 我就要髐j熱門~
無Q   

回復 #16772 Air Supply 的帖子

梗有啦 不過圍埋都係四倍
買P好過

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #16774 Air Supply 的帖子

馬係過氣愛駒 人就無得頂
覺得配搭怪怪地
路程首本 軟爛又 仲有7倍

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 19:57 發表
黃金一檔添 荀成甘

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 20:01 發表

新強之寶無倍率 慳番唔買
博冷 要迎豐泰

嘩 滇仔點騎馬架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。