推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 20:22 發表

循例跑第二都無所謂, 但點解仲要買斷埋太陽帝國隻腳?
唔駛恨隻太陽帝國
呢場係死WQ
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #16787 Air Supply 的帖子

唔要lu 要 2-6-11

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-31 20:42 發表
唔要lu 要 2-6-11
招也麼 李易達搞搞震 :bird:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #16793 Lighter 的帖子

Hi Hi 火雞
公仔好靚

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-31 20:54 發表

都仲有W, P同PQ~
希望呢場又爆屎渠啦

回復 #16796 唔易做 的帖子

BB埥繾   

回復 #16800 Air Supply 的帖子

爆 1-8-9-12 就好囉
如果唔係 收埋呢條都唔錯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #16807 Air Supply 的帖子

唉 隻電訊馬主唔知做乜
雖然唔多關我事

回復 #16811 Air Supply 的帖子

睇下隻駕馭點跑
上季徐君禮話場地不合發揮
上仗魯柏軒騎.......積點口福 不說也罷

Halloween真應景

多利到有個大變數 就係無左韋達

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-31 21:42 發表
睇下隻駕馭點跑
梁明偉真係高 49分

回復 #16819 Lighter 的帖子

Q+PQ收晒

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-31 21:42 發表
睇下隻駕馭點跑
其實怪貓怪狗都唔
係練馬師練馬

係人都知點心要熱食好
兩戰同程 未甩過Q 前次內欄穿上 上次外欄R上
但兩次都係廿倍
處女馬大熱...............
執到錢都唔買W

回復 #16823 Lighter 的帖子

我博6
無韋達 有柏寶

回復 #16824 happycamel 的帖子

哦 白生崔護重來 跑法果然全無疑點 冷熱照去

蔡生快活谷三零部隊 今日又3-0

連跑兩隻兩倍W 馬會有交待了

保&各位早晨

回復 #16831 唔易做 的帖子

無錢就去捉隻銀狐 唔好剝皮 攬住都暖架 仲 ......

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-1 14:31 發表

捉第二樣得唔得?
銀狐好似浪漫
其實用得著就乜都得

尋晚恃班流浪客有後福 果然砌低班茅夫

回復 #16837 Air Supply 的帖子

今晚你地頭波點睇   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。