推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 16:09 發表
何生等唔切 :bird:
澳門好少貪污
虧佢講得出
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #17206 唔易做 的帖子

唔係好杰姐
跑埋隻12就齊齊整整啦

回復 #17215 Air Supply 的帖子

又唻鴩怌a

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-11-11 16:59 發表

唔明添
x 2  

完美結局            

回復 #17225 Air Supply 的帖子

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-11 17:49 發表

恭喜晒~
捉唔到紀利威龍

冼毅力好食唔食
單單眼就發達啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #17233 靚豆仔 的帖子

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 14:35 發表
我最後選了真如意
超班路短但步速形勢合晒戴勝
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 16:05 發表

你講8場?
先唔睇3+5+10  
1+2又可假定為志不在此
4已老退
6+8個人不喜歡
9氣量級數未確認
剩番 7+11
無理由詩情畫意霸住個馬格
原來無貼呢兩場 雖發揮不到全餐威力 但都有骨落地

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-11-11 18:22 發表

第五場好好分喎
但係有熱門 全餐犯了本

今晚曼聯鬥布力般流浪點睇
馬會開HAD[-1] 流浪有倍率博

回復 #17240 Air Supply 的帖子

我會買定 2:1 及[-1] 和
再玩即場

剛收了一個有趣短訊 :
引用:
上帝說 : 只要在春節前發短訊級十個傻瓜 就會春節快樂

我的天哦 我可只識你一個

上帝說 : 不要緊 他級別高 一個頂十個 發了春節就快樂

很開心 我將會有個快樂的春節

回復 #17244 唔易做 的帖子

飽飽
會唔會甘 .... ......

回復 #17246 靚豆仔 的帖子

噢 可能我眼花
會唔會係 夢 字呢

回復 #17248 靚豆仔 的帖子

早d無壞   

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-11 19:24 發表

飽飽
BB唹
我未有得食呀

飽突
等開波
買左維拉  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-11 21:00 發表

因為去左set頭
一號頭定二號頭

回復 #17264 Air Supply 的帖子

好在你撐一撐  

車仔會贏波卦

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-11-11 21:12 發表

係壽頭
無錯 壽仔個頭

去晒周府宵夜

73' 車仔屁都無一個

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。