推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #17899 Lighter 的帖子

多謝巴西人 可以豐富
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-28 20:26 發表

睇過款,佢應該唔識打個兩隻字,我估係涼浸浸
依家仲涼浸浸
係冷冰冰

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-28 20:29 發表

我隻手就冷冰冰
如果有個亞冰係被竇攬住就無得頂

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 21:02 發表
頭四場柏寶四串一位置過關每10元353.43                  .
係boh 可能歡送韋達去海外跑大賽

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 21:07 發表

係頭撼牆~
日皇盃你都買埋

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 21:00 發表
今晚唔老利.......死得好慘~
未死得
半夜仲有幾場

回復 #17938 Air Supply 的帖子

有故講
我諗人馬都無事

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 21:14 發表

歐聯信心不強~

我今晚都興趣不大

抗議得直
莫明其妙

回復 #17943 紅豆沙 的帖子

轉彎前有擠碰 柏寶告韋達

回復 #17946 Lighter 的帖子

你買左
係既 抵甩 貶埋落包尾

文家良 3W                 :bird:

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-11-28 22:26 發表

無買,我對事o者

今晚睇下報告先

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 22:29 發表

由頭輸到落尾, 唔知張生係唔係真係可以幫到手?
邊個   

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-11-28 22:32 發表

擺明推隻馬去食人位
難得見佢甘積極 應該褒獎下

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-28 22:29 發表

由頭輸到落尾, 唔知張生係唔係真係可以幫到手?
得左啦   
不過無乜分頭

回復 #17959 Air Supply 的帖子

有韋達 點解唔要埋滇仔 隻馬好跑 入唔到三重彩都會有四連環

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-11-28 23:07 發表
柏寶全晚最差個兩場都係只跑第四,
其他全入三甲,
咁橋我只係在博友買佢跑第四個兩場,
其他場次與我無關
果然眼光獨到

回復 #17968 Air Supply 的帖子

兩人串了6Q15PQ  
單計今日已是1Q3PQ + 1F4 不乏好分頭者

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-11-28 23:19 發表

早抖咁多位
靚豆甜夢   

大家早晨   

回復 保保 豆豆 的帖子

午安....黃昏.....晚上好

嘩 今晚波水蛇春甘長  
早啈音

豆氣&各位早晨

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-11-30 10:03 發表
輸波輸到攤攤腰鵀迨W大家好~
我都輸左十大蚊係六寶半

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。