推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-12-1 17:56 發表

你今次肥個豬仔了
我要飲 靚次伯

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

大家晚上午好   

懷念摩連奴的車仔      

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-1 21:08 發表

咁我都要改為保雞
寶雞我就知
好地方 華夏原始 青銅器之鄉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-1 19:32 發表

隻貓仲係xo添

唔理黑貓白貓定XO貓 我都無乜好感

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-12-1 19:45 發表

我要改紅雞先掂
青春紅雞

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-1 19:38 發表

咁你個個月都要改
係甘捐出捐入

回復 #18154 Air Supply 的帖子

食飽拿  
我買左 3:0 / 3:1

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 21:56 發表

第606頁由樂樂開版~
有乜甘奇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 22:04 發表

啱啱去咗滾......依家飽飽囉~

等我跟番多少先~
64'啦 雙蛋就有     

回復 #18161 Air Supply 的帖子

1.65 入左手 依家2剛入兩手

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-1 22:10 發表

好在我唔係貓
妳係靚豆

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 22:19 發表

以我近績估計, 我唔買就會順利開出, 所以決定唔買當係幫你一把~
Thank You
1:0
頂到尾都願

見到 'We Want Our Trophy Back' Banner
我答 No Way Without .......

摸頂功成

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 22:36 發表

原來係流料, 仲係1:0, 俾大陸啲即時賽果網呃咗~
上面有乜唔假得

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 22:41 發表

至叻係你咯~
係祖高爾爭氣姐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-1 22:46 發表

連祖高爾都幫你

泰利都係
臨尾果腳飛踢有心有勁

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-1 22:49 發表

咁會唔會餒氣呢
會唔會係氣咳

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-1 21:40 發表

唔理黑貓白貓定XO貓 我都無乜好感
得罪左黑貓 佢嫌隻羊騷 唔肯食多口咪慘

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 22:54 發表

老虎唔俾我接近女氣~
當然
近色就無妨
色雖是空 但係眼前就好實在

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 22:58 發表

千祈唔好呀~
你都買[-1]牙  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 23:03 發表

齋溫咋~
我[-1] 有2.9
堅尼showtime

拖肥糖黐唔黐牙呢   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-1 23:02 發表

我死都無乜所謂, 不過再講落去睇怕會連累埋你~
我d旗多過狄青

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。