推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-3 09:38 發表

樂保豆and各位早晨~

四萬當選, 唔知中央會唔會推低港股千零點消消氣呢?
在水中央 有厲鬼一雙
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #18335 happycamel 的帖子

一隻衝破7-3/6-4
一隻同你玩3P 一於雙抱喘

今日報紙買話歐協等賽事有PGA   
唔係甘賴依芙掛 甘都當新聞

相關搜索目錄: 報紙

回復 #18339 一塌糊涂 的帖子

一哥晚上好
打完雀拿
引用:
场球赛咁犀利入髐Q几万蘆i呀
係海南島 張梓琳打中鋒

實在支力 無奈周府又無now

各位早午晚安  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-4 12:32 發表

我就對石龍無乜好感, 所以今晚住番廣州睇AC~
半夜心思思又俾鰻魚噬左啖

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-4 16:39 發表

係做到想
收工啦 仲

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-12-4 16:09 發表

各位夜中早安
班班車都平安  

回復 #18356 紅豆沙 的帖子

我都無開工 又點收工

回復 #18356 紅豆沙 的帖子

引用:
夢中人

我搵到呢首

回復 #18361 紅豆沙 的帖子

冰過黎  
兩條光管

回復 #18363 紅豆沙 的帖子

噢 女奧雲   

好在老外羨妮唔及本地羨妮姿色 放頭跑都唔慌會有神舟追

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-4 21:14 發表

原來今周六係歡樂滿東華
放心 就個望到電視機既位俾你  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-4 22:56 發表

真係要多謝你既大恩大德
你仲可以定晴望畫面 側耳聽我唱

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-4 23:03 發表

你左邊,我右邊
NICAM           

回復 #18372 紅豆沙 的帖子

保保過樣 - >  

各位晚上好  

快活谷夜戰 彎多路窄
B欄C彎利內檔
徒有高手 不見好馬

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-5 15:18 發表

我唱時代明星
你在台上
我想在床上做枕頭大王

回復 #18378 Air Supply 的帖子

AS晚上好   
留港搏殺

好 坐定定開工

回復 #18384 細摩 的帖子

事後孔明 二場完全係跑形勢 胡方已九佔四 阿蘇果隻係毛澤東追隨者 億銘之寶做過路溪錢 爪皇泓金夠班都唔夠體力啦 奮鬥心谷草未叻過 客串電兔 如此這般就

騎師錦標賽 上季跑心頭好(@12) 超力好(@8) 幸福得寶(@27)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。