推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

飛天快馬阿根庭一級賽跑第二 但今場明顯賺形勢
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

今時今日 要唔好輸到開巷 韋幫主一定可以做扶手棍

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 15:16 發表
第六場 湯智傑有無贏過太熱門?
有都唔慌會多 亦唔信呢隻

回復 #18851 細摩 的帖子

甘韋蘇呢   

原來係阿嬸戴罩起孖

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 15:36 發表
嘩~~ 呢隻勁惑又係好野, 可以跑贏2.), 不過以後都成熱門命了
我有保留
二奶補上 豬肉在前 臨場插飛
性俊仕英俊得危險

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 15:39 發表

希望有預埋隻"楂"一下啦
唔抽來抽去就起碼都"楂"一下

(1)(6)場沈薛Q     
肥 oh
過落呢場3-6無左一半有多

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 16:05 發表
冼少唔放頭攪咩呀?? 變後追!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
點都唔夠跑 何況同鄉去馬串Q
反而白德民就真係又唔好來又唔好去

今日SM客睇馬睇到如癡如醉

爆屎渠啦     

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 16:42 發表
你睇有線唔知亞視講咩...

張基係幾十萬人面前講"卡加小子"隻腳有事, 原本出國做手術, 最彼無出到自己好返左.

佢拍檔係咁問張基隻馬邊度有事.

張基支吾而對, 佢條友呢舖肯定執唔少!!!: ...
有甘既事
呢個老而不都唔係第一次 :bird:

我都覺得會爆
就搵隻最高分馬食餐 偷唔到雞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 16:47 發表

馬會班粉皮聽到架, 唔知佢地會點諗呢??
佢地講英文架 so fucking what

如果三寶叫緊糊 甘就唔多恭喜啦
唔想吐血而死 快打孖食止血散

阿嬸好耐無試過一晚三個高潮

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 17:18 發表

食錯止血散, 應食暈浪丸, 行船跑馬三分險, 冼少一再表現出去馬唔去馬之分別!!
輸左3次真銀 上場回氣兼試準

回復 #18874 細摩 的帖子

依家熄燈都唔制lu

哦 輸溫中披
(3)一檔加讓磅加形勢 :
要贖身

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-15 17:37 發表

我返黎啦
去邊輸黎      

卡加係咪爆

引用:
原帖由 細摩 於 2007-12-15 17:51 發表
梁明偉...你真係.... 隻馬俾你攪到片黎片去, 串唔到Q!!!
14檔都唔好呵責佢啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-15 17:44 發表
尾場啦                                        .
埥纁      

巫斯義奮鬥心研訊無果.......
18台觀眾風煙又狂灼戴勝........
歡樂年年天蠶變.........
駔驍之首馬主指示.......
期望又能告甩恭喜.......
依家真係要自求多福

去食飯        

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。