推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-15 18:56 發表

我去買紅酒
我要飲

相關搜索目錄: 紅酒
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

食飽翻有乜好做    
我唔鍾意放假呀

猜字

薌勼 鰳魍 餮蒹 尪猋 食屎 闥罥 翃翊

你除左食屎仲識乜

你有無睇呢個

四川話歇後語

飛機上做愛

回復 #18898 紅豆沙 的帖子

你知
可以話係成語 但係攪笑咋 應該話係用四川話講
甘肯唔肯定知  

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-12-15 19:51 發表

係咩?
估下啦
唔估邊有得笑

回復 #18901 紅豆沙 的帖子

等下人估先啦     

回復 #18903 紅豆沙 的帖子

佢地係唔係去左燒炭

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-15 20:55 發表

唔係
上次好似話去小欖  

回復 #18907 Orange+Fai 的帖子

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-15 21:04 發表

飛上枝頭變鳳凰
麻煩你講解下

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-12-15 21:09 發表

一入千里似多D
幾日先來回一次
認真長情
我怕吃不消

我唔係雀仔黎boh

回復 #18918 紅豆沙 的帖子

何況保保講到飛上枝頭甘好
我梗係留係樹上面好

回復 #18920 紅豆沙 的帖子

哦 係 唔跌親都驚冷親   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-15 22:03 發表

水銀瀉地~
果現好想像力  

回復 #18923 紅豆沙 的帖子

我無留意添

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-15 22:05 發表

我亞嫂係四川人, 但係唔好意思問佢~
你想就問下啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-15 19:40 發表
猜字

薌勼 鰳魍 餮蒹 尪猋 食屎 闥罥 翃翊

你除左食屎仲識乜
你有無睇呢個

回復 #18933 Air Supply 的帖子

甘即係睇左啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-15 22:16 發表
德甲就快開波喇~
今晚波唔多靚 無乜興趣

回復 #18938 紅豆沙 的帖子

係咪好抵死呢                
令人啼笑皆非

回復 紅豆沙 唔易做 的帖子

小人都在

追緊慈禧全傳
不過我一定唔做小安子

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-15 23:02 發表

1:1~

但我買鬙b場贏呀~
完半場未
未就送上我的祝福

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。