推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

各位晚上好  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #19315 唔易做 的帖子

.................
你說你淡忘 即使多麼悽愴
面上剩下漸已吹乾吹乾眼淚兩行
我說我盼望 我說我盼望
可相戀多一趟 但是但是
現已心知心知這是渺茫

倦了倦倦鳥
食飽想

英女皇成為英國最長壽君王
可憐的查理斯

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-20 22:26 發表

克勤歌 ~ yeah
乜係佢唱架

回復 #19323 紅豆沙 的帖子

......音色這樣沉 誰人願意聽 慘慘慘 ...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #19325 紅豆沙 的帖子

he~he~he   

回復 #19327 紅豆沙 的帖子

大家都睡香夢甜        

樂不可支               
各位早抖

保豆氣巴車&各位午安

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-21 08:23 發表

支可樂不

支可樂不甚麼

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-21 12:22 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
做乜諗野  
我保外就醫都番來喇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-21 16:13 發表

陳文媛仲健在, 做乜要拜拜?
拜一拜保佢大  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-21 16:52 發表

樂樂

做乜蹦蹦跳

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-12-21 17:06 發表

跳下會高d ma
就怕dun親腦變低b

回復 #19352 紅豆沙 的帖子

你dup我 應該係我

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-21 17:10 發表

我本來都有考慮過走去探下你o架, 不過最後都無偷走乖乖地繼續番工~
知你乖啦  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-12-21 17:57 發表
有無睇過呢段短片? 超級正!!

P.S. 轉載自手機短片版

女友不忠如何是好
真係戇 . .    
天都唔收

相關搜索目錄: 手機

祝大家

冬至團圓
聖誕快樂
新年進步

豆氣保巴&各位早晨  

豆氣保巴&各位早晨  

各位晚上好   

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-29 20:21 發表

唔好意思, 呢度已經係我打骰架啦

樂樂晚上好
無所謂啦
你既即係我既 我既當然係我既  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-12-29 20:24 發表

坦白從寬, 抗拒從嚴, 快重實招來, 呢輪去左邊到鬼混

下晝去左賞月咋

隻盲蝙蝠又攪事
或者太陽黑子干擾左超音波

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。