推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #20128 紅豆沙 的帖子

好貼切
補充的是 : 無力氣的是你我不是他
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

本來今日想趁機睇下聳峙富士可否聽見遊人歡笑
奈何事與願違

霹靂拍喇無我份

唔知打到乜圈呢

飽-ed  
茅人
又未開波

暫時賽果      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

氣保&各位早晨午安

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-13 02:51 發表

打到黑眼圈~
熊貓般可愛

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-13 11:49 發表

贏5球本來係好事,
贏6球係多此一舉
真係估唔到

豆氣保晚上好  

回復 #20151 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 32000 才可瀏覽

回復 #20149 紅豆沙 的帖子

斷估都未準備好卦
打多個招呼先

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-13 16:02 發表
陽陽的周六, 陰陰的周日, 凍凍的周一
報三日甘少
起碼前後一個禮拜先係有誠意嘛

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-13 21:02 發表

唔使斷估,確實未得住
使唔使我都係斷估架啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-13 21:05 發表

因為前一個禮拜已經過左,報錯你都唔記得左!
若果報得太後既日子,由於又未到,你又唔會記住,
所以保保就每次報三日,咁你就實記得!

其實我係全天候惰性型 對環境刺激反應不大

回復 #20162 紅豆沙 的帖子

果然係M&M

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-13 21:24 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****

回復 #20165 紅豆沙 的帖子

搞掂左  
搵多個朋友 - jack so

回復 #20168 紅豆沙 的帖子

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-13 23:43 發表

全場新特蘭勝 2:0 ! 多謝 Air Supply 詳細分析

烏甸尼斯要頂住呀,打少一個人!  
係邊處

回復 #20175 HJ2127_ATR1 的帖子

哦!
miss左
黑貓都係我愛隊 但今次無買

保頓對暴力點睇
無左安力卡woh

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-14 00:12 發表

安力卡係邊一隊我都未知! 
唔係化

回復 #20180 一塌糊涂 的帖子

一哥晚上好

回復 #20175 HJ2127_ATR1 的帖子

你好少甘夜出現boh

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-14 00:21 發表

未训咩,我训先喇
啖先喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。