推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

方嘉柏一定係請左快活谷土地番屋企
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

方廄七場出9駒 除第一場火噴噴及第六場多樂寶 餘下7駒3W5Q1T全位
事前話俾你聽你都唔會買

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-23 22:44 發表

但實際上又我中左招, 我剛剛有買火噴噴及多樂寶 , 其他都冇買(除左馬友利)
果然眼光獨到

引用:
原帖由 whyte168 於 2008-1-23 22:46 發表
HELLO..
  今晚獨買一隻 鑽飾年代..要生生性性 呀
黎海榮今晚都好紅
我就博下勁好聲

火雞雞   )))))))))))))))))
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #20463 whyte168 的帖子

非戰之罪     

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-1-23 22:57 發表

又找我 ?

找你找數嘛

跑馬地神話之夜後的早上
各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-24 15:30 發表

唔止落雨, 已經發出寒冷天氣警告
唔止落雨及已經發出寒冷天氣警
依家已經12度

綿綿細雨 凜凜陣風
各位風雨同路人午安

寒風撲面 冷雨濕頭 怎麼說也不可言妙   
埋首那'風雨'中的滋味 卻又妙不可言

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-25 17:46 發表

樂樂又詩慶(興)大發

容乜易俾人話係

回復 #20486 一塌糊涂 的帖子

乜調

大家晚上好   

回復 #20489 紅豆沙 的帖子

豆豆好
凍到週圍都靜晒甘

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-26 18:50 發表

凍都唔想郁
BB冬眠左添啦

回復 #20503 唔易做 的帖子

保保)))))))))))))))))

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-26 22:12 發表

有冇英超
剛開波 維拉對流氓

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-26 23:09 發表

做咩你笑
乜你想佢喊mei

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-26 23:11 發表

樂樂, 天寒地凍, 你又打邊爐
無吖
剛係昏睡中活動起來

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-26 23:12 發表

又者豆豆想我笑著喊
喊著笑都得

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-26 23:14 發表

笑到漂眼水
眼水點漂

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-26 23:16 發表

你活動能力相當強喎
與哥斯拉不遑多讓

睇波度馬先

氣豆&各位早晨   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。