推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-2 13:13 發表

咁第二場要追隻 13 高豐採 + 8 紅運精英
你玩野牙 想倒米定拆台
我要活力威 火雞雞都撐
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-2 13:18 發表

我意思係活力威做膽, 拖呢二隻

博11-12-13-14互串

包尾

回復 #20842 happycamel 的帖子

......甘滯

開頭跑得好地地 話斷就斷

楊啟棠身體不適退下火線

隻老泥王有17倍   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-2 14:03 發表

無我份

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-2 14:28 發表

樂樂唔要老泥王, 要老泥妹
放落水溶晒
吹皺一池春水就好姐 攪濁一池清水就你愛囉

噢 邊條粉腸騎不得了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #20859 Lighter 的帖子

未夠班學滇仔 :bird:
畫虎不成變隻狗 仲係死狗
正PK

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-2 15:20 發表
今日無得追,轉彎前最少要在4-5位
放心 佢地識走ga la

回復 #20862 Lighter 的帖子

水立方真係唔錯 有無去

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-2 15:27 發表

隻國家富強又系飛出去 ,個位咁靚重要飛出去:bird::bird::bird:
唔懷疑心意 判斷錯誤 無計

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-2 15:29 發表
介紹黎聽聽
你以為係歌黎ga?
係深圳大場

噢 追唔到      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

韋羨妮會唔會有意外驚喜

要king kong !

回復 #20876 happycamel 的帖子

Q有40倍

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-2 16:37 發表

呢場永得勝
嘩 唔係化
我係 8 11 中揀 要8

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-2 16:39 發表

嘩 唔係化
我係 8 11 中揀 要8
噢 又第2   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-2 16:42 發表

我要取消我呢個無聊既發言
1,2,3,4,5,6,7,8,? 

喜聚寶要打比入場卷

藝高人膽大

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。