推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 17:03 發表

乾燥按門鐘, 會唔會有靜電架
靜電中心 執晒好耐啦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-13 15:19 發表

你做咩搞樂樂呀?

靠定搞呀?
慚愧 我從未做過好依靠

回復 #21344 Air Supply 的帖子

AS你好
哈 駛乜搵呀
坐係度等得啦

回復 #21348 Air Supply 的帖子

噢  
我得微利 6W唔到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 19:49 發表
貼下堂先                              
勁呀

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-13 19:52 發表

今日我都無睇過 , 唔想買.
剛看看以為是 Diamond .
原來唔系. 今日唔糸o甘好玩
火雞
都有同感

食飯食粥食糊仔定食風 全在呢注  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-13 20:07 發表

你都有 ?

總之冷熱都唔好玩 ,無隻信得過
今日休戰
玩下無所謂啦

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-13 20:15 發表
勁爆力 柏寶 玩野:bird::bird:
捉到7都無5
離Q晒大譜 :bird:

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 20:20 發表

我捉唔到7號
隻5企係度 3 11 都過唔到

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 20:19 發表
繼續貼堂                                   

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-13 20:18 發表

手足輕鞭推騎到終點,
你買左就坑收錢
我就係跟左茅坑隊

回復 #21397 紅豆沙 的帖子

食飽飯轉頭走晒 ...................去

回復 #21399 紅豆沙 的帖子

可能去圊Y美妙選擇

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-2-13 21:24 發表

我要飲藥,所以未訓住!

保重呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 21:23 發表
鷹隼跑第四, ..............................
好近

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 21:27 發表

保住重量
新解讀

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 19:40 發表

搞掂之後會有卓越成就
中呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-13 21:50 發表

可惜唔中Q 冇得貼堂
保保唔要寶寶

回復 #21412 唔易做 的帖子

講多句 : 保留機會

果然好演技

保巴車&各位早晨

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-14 09:38 發表

個名咁熟 ge , 馬交 fans
俱往矣

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-14 09:36 發表
各位早晨! 

睇番乜昨晚你地咁早訓呀!

我又輸錢,又冇得咁早訓!   
唔埶腆A黎

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 08:50 發表

邊個
當家小生暨全體演員
引用:
……「熊中雄」出閘笨拙,向上跳躍,因而失地。……………在其後的研訊中,蘇銘倫(「熊中雄」)解釋,過了二百五十米處當他開始在內疊追前時,在他前面的「鼓浪旋風」與「小福星」(梁明偉)之間出現空位。他說,當他向著此空位推進時,「小福星」將頭轉側並且開始向內斜跑。他說,過了二百米處後不久,「鼓浪旋風」與「小福星」之間的空位於他在這兩駒之間確立跑線前已消失,因此他勒避坐騎。他說,當他這樣做時,「熊中雄」嚴重失去平衡,幾乎跌倒,並且碰撞「小福星」的後軀,「小福星」亦因而失去平衡。由於小組同意蘇銘倫的觀點,即「熊中雄」在此宗事件發生時尚未確立應有的跑線,因此不採取行動,但告誡梁明偉須確保盡力保障同場騎師的安全。此宗事件後,「熊中雄」未被力策至終點。…………………..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。