推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #21429 唔易做 的帖子

唔好打小福星
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

唔知有無叫華倫既馬主呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 14:52 發表

入馬會網有冇得查呢

華倫之駒甘出名都唔識

回復 #21436 紅豆沙 的帖子

靚豆午安               
好番未

~唔做貓~唔做狗~

要做情人

月上柳梢頭啦

大家晚上好
有無做寵物呀

相關搜索目錄: 寵物

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-14 20:34 發表

你叫佢 happy金毛o米得o羅

我得一條甘多 仲週不時會甩左

回復 #21443 一塌糊涂 的帖子

一哥你好
你叫 我乜都得

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-14 18:07 發表

你今晚同''黃芬'去食情人節晚餐'
你又知既

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-14 17:44 發表

除褲黃昏後
幾時等得黎夜靜無人私語時
唔怕醜都怕冬啦

保氣&各位早晨

回復 #21451 Air Supply 的帖子

令令woh

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-15 17:29 發表

無得飲保保血, 下次係咁二咬番佢一啖補數~
保長有名牙擦
你就牙擦擦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-2-15 17:23 發表

應該係旺財寶寶至真~
榮進寶寶實際

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-15 16:21 發表
金木水火土, 準備出發                     
你在何方
去老尖要甘耐

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-15 14:55 發表

包唔包埋你  
有無打漏個含字

報紙話戴勝交牌返澳洲

Sayonara 忍著 說聲

相關搜索目錄: 報紙

聽住鬍鬚南歌睇排位
隻隻都係別了她

在世間尋覓愛侶    尋獲了但求共聚
然而共處半生都過去    我偏偏又後悔
別了她原為了妳    留住愛亦留住罪
誰料伴你的心今已碎    卻有她在夢裡
為何離別了    卻願再相隨   
為何能共對    又平淡似水
問如何下去    為何猜不對
何謂愛    其實最愛只有誰
(何謂愛    誰讓我找到愛的證據)
任每天如霧過去    沉默裡任寒風吹
誰人是我一生中最愛    答案可是絕對

潘源良真有意思
鬍鬚南的演譯也別有一格
是代入   還是共鳴  

情痴總有缺憾    情深總要別離
天意愛弄人    誰人可退避
時光幾次錯漏    人海幾次傳奇
聚了又分    愛情似夢迷離
如果可以抉擇    能否一切暫停
將我這份情    來重新鑑定
誰迫使我冷漠    誰勾起我共鳴
沒法望清這時這份濃情
面對去或留    徬徨怎決定
為何熱戀不應該愛慕的你
曾也盡努力    求共你一起
無奈這風雨難逃避
流乾所有眼淚    求演一剎傳奇
在歲月中愛情繼續流離
是甜是苦    愛情似夢迷離

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-2-16 02:02 發表

骆哥训觉喇,咪成日掛住赌が

我训先喇,你洗干净孎r
人嚇人 嚇死人
豬嚇人 嚇壞人
嚇死一了百了
嚇壞唯你是問

回復 #21477 happycamel 的帖子

繼續呻吟 ...................

別了她    不想多講一句話
默默地送她歸家    我有滿懷情話
今天不講也罷    想起今年初夏
沙灘之上你與我    默默望著晚霞
想起當初卿卿我我似夢幻化
當初真心的答允    變了一串謊話
始終不敢相愛    只盼你寬恕我吧
今天拋下了過去    舊事逝像晚霞
別了她    偏偏想不出一句話
默默地折一朵花    輕輕的送與她
今天將心放下    好比將枷鎖拋下
彼此相望強笑    熱淚面上滴下
一生不羈好比野馬    野外是我家
一生不羈與放縱    願我足跡走遍天下
幾許崎嶇不怕    只怕心放不下
今天一別你我要見    望望落日晚霞

回復 #21479 happycamel 的帖子

DJ押了鹿特丹勝要

回復 #21480 happycamel 的帖子

但也要來個ending to call it a day.....

我突然無言靜了下去    細心把你望
只想再看一次    令我暖暖的眼光
在漫長漫長路上    你我未重遇那天
今天的目光天天我會想千趟
已淡忘從前共你渡過幾多風與浪
只知過往歡笑    大半數也因你起
在漫長路途莫論你我未來在那方
一天風在飛    一天我不忘掉你
每一個晚上    我將會遠望
無涯星海    點點星光
求萬里星際    燃點你路
叮囑風聲代呼喚你千趟
友誼綿綿無盡    你共我縱使分兩岸
此心也永跟你    共往遠遠的那方
寂寞時    倦時若你要熱誠目光
只須輕輕把我去想一遍

車氣巴&各位早晨

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-2-16 08:24 發表

要買番支你屍得淋先  
人地得支畸歪又得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。