推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-17 14:06 發表
R4 有隻華協寶寶 柏寶 蘇保羅 四個寶                                
除左有廿倍外 無乜值得睇好
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #21578 happycamel 的帖子

架車值1530 認真安慰

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-17 14:22 發表
皇子衝一段200等人追著數
處女馬 會唔會好分過頭
風塵三俠抵博甘

回復 #21583 happycamel 的帖子

叫糊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-2-17 14:33 發表

無Q~~~~我頂
原來幫主真係打1-2 :bird:

馬王好野

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-2-17 15:03 發表

做乜先?
豆仔好
無財惟有獻色

回復 #21592 靚豆仔 的帖子

但係我聽人講話無才便是woh

兩個法國佬玩指定位置派彩

回復 #21595 靚豆仔 的帖子

哦 得果個唔係我
甘即係我唔得

依家興移形換位
會唔會
老巫扮作英俊
波士揚長而去

回復 #21600 靚豆仔 的帖子

有名你叫啦

Do-re-me

有線主持異口同聲推狗
齋戒三俠唯一仍在蒙塵
:bird:
我要鹿

嘩 禾雀亂飛

慰安都撻埋     
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

仲犀利過奇拿 追源頭已經困難 再放個蒙塵俠入位兜晒
滴水不漏

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-17 19:53 發表
陳文緩高唱放過我 h3VMmddArkk&feature=related
佢都係保保woh
不過一定唔係成既

保豆&各位晚上好

由下晝開始無氣
為PK雙紅默禱

回復 #21615 紅豆沙 的帖子

唔睇電視
班沒有了天真的演藝人籌款表演woh

回復 #21616 happycamel 的帖子

BB就一定碌大眼睇緊

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-17 20:52 發表

你點之架,  
又係你話鐘意見女歌聲楂咪既

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-17 21:00 發表

準備會去睇! 
要準備乜
DV 定隱藏CAM

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-2-17 21:05 發表

我聽歌咋! 
我夠係飲酒ja

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。