推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-6 14:41 發表

好似你冇傻
係好似冇甘傻卦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-6 14:41 發表

青青的山 倒影照淡綠湖上 看水色襯山光
唔係"異國情鴛驚夢散 空餘一點情淚濕衫"個青
係清純

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-6 13:38 發表

有冇提示! 
提乜   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-6 12:54 發表

好在我都唔輸蝕,有靚豆仔
你唔贏都唔會輸

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-6 12:54 發表

你地兩個真係天作之合!
一時俞亮 百年難得一見

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-3-6 20:08 發表
Hi Hi Hi
Hi Hi Hi

回復 #22453 Lighter 的帖子

依家跑馬係完全唔關下面果四隻腳事啦
人馬合一 以人意向為準
不過果班戲子又唔多似人

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-3-6 20:24 發表

聽日去發洩一下先至可以消消氣
去冰樹
我只能留港
聽日晏晝自己去行運 夜晚交人

巴保&各位~~~~ 早~~~~~~晨~~~呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-7 09:13 發表

我以為個 '清' 字類似賞月添。 
我依家好專一架

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-7 09:38 發表

樂氣豆車雞 & 各位早晨

去邊行運, 駛唔駛借個風車你用
唔駛lu
好運自然來

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-7 23:39 發表

樂樂唔見人, 去左飛花

現在依經夜深

靚豆&各位早晨
拾下拾下好過癮

回復 #22467 唔易做 的帖子

保保早晨
我係話昨夜

回復 #22470 紅豆沙 的帖子

係呀 十下十下過熟 六下六下都得

回復 #22469 HJ2127_ATR1 的帖子

倆忘吹水裡
身心舒泰

回復 #22472 happycamel 的帖子

今週又去 臥在水中央 又或坐立於那方

回復 #22474 HJ2127_ATR1 的帖子

唔做平常事 甘就多時間囉

回復 #22476 HJ2127_ATR1 的帖子

點解你今日仲係度
唔上去咪

回復 #22478 唔易做 的帖子

隨時侯命

曼聯出局

斷估都唔會樸茅對班士利卦

明日C+3 新馬登場 兩項錦標 跑全草11場
上季3月10日A+3 一新三泥七草11場 草地首騎士爆18倍W 另海豚星99倍入Q 餘下草場全熱 包括無敵神駒熱勝日本錦標 泥地正隆熱取評馬杯 勇中寶與甜在心頭則爆廿多倍W

明日好可能玩唔到即場
睇完11場排位 冷電訊大班 同場可博活力威 另例飛首騎士 飛晒熱門穿下大巴 揚洋配紅人黎海榮望進步 尾場博下駿達駒路精英

英國足總爆到反艇後的早上             
大家早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。