推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-24 13:19 發表

咁使唔使換人,跑第四,好在唔使錢!
好在唔使錢
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

大家晚上好
長假結束了

回復 #23185 唔易做 的帖子

嘩   勁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 #23184 靚豆仔 的帖子

贏左先抽佣      

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-24 22:22 發表
今日可以貼堂   
我又唔執輸 貼番堂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #23185 唔易做 的帖子

源活海或可備忘
無論沙田快活谷 只要排內檔 冷就買番注

保&各位早晨   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 10:02 發表

我會記下
適當時侯提我

大家晚上好  
今日返工慣唔慣呀 有無扭計嗑眼啀O

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-25 18:05 發表
收工, 今晚又要轉番去英文台咯~
又行左上去

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-25 18:00 發表
咁我都未買,就算買都係唔貼出黎了。  
貼黎睇睇嘛

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 17:53 發表

去 搵一個解咒方法先

係就快手

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-25 17:30 發表
我發現一個問題

**** 本內容被作者隱藏 *****

你係邊樹買 俾個地步我跟  

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-3-25 15:16 發表

多數會買熊貓,有即時比數睇! 
講世盃外賽
乜班國足T咪
定你想學張明敏

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-25 15:05 發表

點會,我呢d係雞仔注,唔係中左,都唔敢買咁多。 

睇下幾時畀我過完又再過關! 
我就刀仔注

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-25 14:51 發表

就係呢一注囉.....而你補飛鶪@注我就無跟到, 因為當時戶口結餘只係剩番八個八~
先生你入錯房啦
呢度係小戶區  大戶請跟靚女乘專用電梯上頂樓

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-25 14:37 發表

有咩..............

波後炮,曼聯果場唔開讓球,攪到我唔敢射落車仔到! 

重搥失手! 
簡單齋W咪得裸嚕
好似我甘

輪到我收工  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-25 19:49 發表

我食飽飽啦
我消化緊
剛發完呆

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-25 19:48 發表

真係唔知點解?

一係貼d其他馬 一係貼人地既心水,黎破一破邪
邪邪地幾好丫

回復 #23247 靚豆仔 的帖子

我講係d有評級埳毠a

喃嘸喃嘸

得喇 投注貼圖以後大吉利是 百無禁忌

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-3-25 15:16 發表

多數會買熊貓,有即時比數睇! 
閱報得知中國主場選了昆明海拔1900米沙坑球場下午2時作賽
但國足都似不能適應 友賽只能迫和泰國 更被泰國教練揶揄對澳洲九死一生

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-25 21:47 發表

我係講我貼係博友個d呀!
哦 甘我過去幫你喃嘸下

回復 #23251 happycamel 的帖子

咿哦完喇

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-25 21:56 發表

好呀,唔該樂樂!
我聽日去再培訓局睇有無扶乩班開

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。