推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 22:04 發表

但你張圖, 已經連結唔到
乜圖
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 22:12 發表

簽名檔那張, 我見不到, 只有一個方格 +  x
我見到boh
或者行開陣去洗手喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-25 22:14 發表

我自己個張都冇左
我都見boh

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-25 22:22 發表

而家我見到哂!
唔知就以為同奧比斯賣廣告

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-25 22:53 發表

Yeap....
Lucky you!
I envy you so much

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-25 22:55 發表

VIP rooms? Any AVS provided there?
With a full set of 滿清十大酷刑

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-25 22:57 發表

Really?
生果報係甘講

轉晒台
連一哥都講英文
小吉都出現

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-25 23:21 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 30000 才可瀏覽

豆巴氣&各位早晨

xxxxxxxxxxxxxxxx
滿頁X

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 09:46 發表

昨晚好彩,而家有得貼 ,等我下午再買晒落熊貓到,睇下仲有冇得貼。 
睇唔到
點解對國足甘大信心

忽然覺得凍
原來得16度

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-26 10:24 發表

披番件狼皮咪得囉~
係羊皮先
我本身就係狼

回復 #23310 happycamel 的帖子

我確定你就是那我心中如花的羔羊
你是我的天使是我的夢想
我摟你在懷裡 裝進我的身體
讓你我的血液交融在一起

你確定看到我為你披上那溫柔的羊皮
是一個男人無法表露脆弱的感情
我有多愛你 就有多少柔情
我相信這柔情定能感動天地

回復 #23312 靚豆仔 的帖子

豆丁仔早晨   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 16:07 發表
熊貓和氣收場,繼續有圖貼兼有得玩基金! 

隔離台話熊貓 89 分鐘有 12 碼都唔入! 
都係睇唔到圖
估你買受讓 0:0就贏左 恭喜
國足出名難捉 乜事都會發生 開乜盤我都唔會買

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-26 11:40 發表

首歌的確有味道~
甜酸苦辣鹹定香嗅

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-26 11:38 發表

尋晚睇鬙b場波, 兩班後生仔都活力十足但耐性與技術俱有不如, 唔係獨食浪射就係傳送根本唔到腳, 睇鬙b場已經頂唔順~
你都好好精力woh

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-26 17:24 發表

你click入個file name,就睇到圖ga la!樂樂黃昏好!
唔該晒靚豆
係唔係server問題 會修理好ga

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 16:07 發表
熊貓和氣收場,繼續有圖貼兼有得玩基金! 

隔離台話熊貓 89 分鐘有 12 碼都唔入! 
贏半個盤 200蚊計收番307 係唔係

回復 #23323 紅豆沙 的帖子

或者太多石屎喇

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-26 17:46 發表

昨日買細收 140 元,跟住全部連本 280 元推晒落去! 

而家又將盈利買晒基金! 
滾雪球甘玩 幾過癮
祝你順利

大家晚上好   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-26 19:14 發表

你話呢?
在心中 說不得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。