推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-26 19:12 發表

係失眠至真~
係無心睡眠卦
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #23328 Air Supply 的帖子

哈 甘易估咪

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-26 21:16 發表

hello
Hi   

悶到發慌
是Q但但買左波波

回復 #23337 happycamel 的帖子

友賽作用是操態演陣多於實力比拼 和和果果更皆大歡喜

又係X多過圖
左整唔番
地鐵延誤都會有公佈
呢處雖然唔駛錢 但係我地都唔係白玩ga 要求少少交代問題都算合理期望卦

都係無謂罰隻狗跑

Oh! No!
懊惱!
何其巧合

黃昏啦

大家好   

仲係x的日子
關人隱士一粒聲一粒字都唔出

又見到囉woh   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-27 19:35 發表

我都返黎啦
我都再返黎啦

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-27 20:50 發表

食飽飯未?樂樂
飽啦
你呢

今晚百無百聊賴

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-27 21:07 發表

點解既?

我想問你知唔知歐洲足協盃冠軍球隊 幾時開始踢?
乜都無得玩嘛
無留意到歐協幾時開始踢 問AS或者會知

星期五的黃昏漸近
大家好

回復 #23373 一塌糊涂 的帖子

一哥 我只能再說聲恭喜道賀  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-28 16:38 發表

星期五的黃昏漸近近近近近
大家好
又近多幾近啦

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-3-28 16:49 發表

有心 , camel 大哥   
唔講金就乜都得

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-3-28 16:56 發表

唔講金就講呀銀囉   
再唔係就講碌棍

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-3-28 22:43 發表

依家知都未遲~
都係甘話

回復 #23404 Air Supply 的帖子

貼圖好令woh

大家晚上好   
今晚英超 杜拜跑馬 又要為聽日做家課

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-29 18:49 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2008-3-29 18:31 發表

老豬呢次絕對用肺講野

我想知的係你的感情世界
肺腑之言 好野黎woh

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。