推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-4 10:08 發表

甚麼party咁盡興
好運齊來聯歡夜
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-4 10:48 發表

早晨盡興回歸的樂樂
豆豆有無去星光大道睇哥哥回顧
今年無舊年甘多野睇
我見如下簡介 :
"於2003年4月1日因抑鬱症辭世"

下晝居然好天
係海旁快跳   觀操評語 : 身重力弱

乜都無的晚上大家好   

回復 #23740 HJ2127_ATR1 的帖子

我係由下晝3點玩到凌晨1點

回復 #23742 HJ2127_ATR1 的帖子

唔駛你八得甘辛苦
係同MM與幾位技師開生日會
差唔多全日班晚上登場

回復 #23744 茶水站站長 的帖子

有花無月恨茫茫 有月無花恨轉長

花美似人臨月鏡 月明如水照花香

扶笻月下尋花步 攜酒花前帶月嘗

如此好花如此月 莫將花月作尋常

回復 #23746 茶水站站長 的帖子

花好月圓               

考完眼光仲係眼光光
睇完排位更是頭擰擰

保豆&各位早晨   

大家晚上好   
有波睇 有馬度 夠忙一個晚上

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-4-5 16:27 發表

今日咁高氣溫咩?
陽光燦爛

回復 #23764 紅豆沙 的帖子

靚豆晚上好  
努力中       

雙紅會就開波啦
數據上阿仙奴佔優
話利物蒲會收起主力
點都好 利記 3.95W及1:2@15太吸引
心理壓力在主方
如果出高洛治仲好
臨場執生

41' 0:1
高洛治

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-5 22:01 發表

又係 1 : 1

下場重會唔會係和呢
要問賓佬喇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-5 20:37 發表

係一個好開始~

有無買首球?
無哇    

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-5 20:07 發表

我就覺得呢場會繼續摸和~
有無買     

回復 #23787 Air Supply 的帖子

黑貓有靈
保本再戰  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-6 00:18 發表

下次要佢嘔突~
嘔-ed唔係過去式咪

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-4-6 02:30 發表
陀哥,AS大哥晚上好
我今日先知原来陀哥不是驼哥
一哥你好

3泥7草人詐馬疲拉雜成軍的C欄
大家早晨   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-6 12:18 發表

我決定要退出了
你係第6 無後備補上

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-6 12:17 發表

你隻雞好似火雞雞咁大隻
好似話雞都好大隻ga

忽然記起嚴顯強 好似話做現場評述

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。