推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

各位早上好  

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

鳥倦飛果知還   

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-5-18 01:07 發表

咁咪岩你囉, 大條道理做脫星, 愈露愈多.....

可以學鄭希怡添.....不過你應該唔似佢咁會扮可憐掛....
露盡也是三點
第四點唔係甘多人欣賞 係陶翁先會悠然見南山

引用:
原帖由 熊魔鬼. 於 2008-5-18 00:34 發表

好似係5月26日,
不過我諗緊如果繼續去政治版講多幾句,
可能好快又輪到呢個a/c又ban埋,
簡直係白色恐怖,白色恐怖......

胡佛番生

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-5-18 00:09 發表

完場了,開多兩條飛,最尾果條唔開了! 

我也來買個關子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-5-17 17:36 發表

近期好嗎 ?
但願人長久 千里共嬋娟

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-16 12:54 發表

多謝晒~
有拖無欠  
先奉上口惠 : 吉神仙福永享 壽與天齊

大家好        

回復 #25052 唔易做 的帖子

見得閒就陪下大帝癲下

回復 #25054 唔易做 的帖子

唔係呀

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-18 14:34 發表
第五場, 韋達表演出智慧及騎功, unbelievable!!
何解? 隻馬一向係甘

回復 #25076 唔易做 的帖子

噢                  

終於夠信心了

當日蘇銘倫輸了第三位置給爆發力 今日收成

K杜又賴野   

回復 #25084 紅豆沙 的帖子

靚豆嘩乜         

買熱週不時圍唔到皮
買冷好容易俾人打劫
整體感覺係被人輪姦

引用:
原帖由 細摩 於 2008-5-18 15:51 發表
杜利萊又掂返違禁品~~ 唔知係咪高k呢?
乜都死啦

回復 #25090 細摩 的帖子

你講第九場?
再戰群雄有飛   

午安   

哀鴻遍野 傷感的一天

回復 #25109 唔易做 的帖子

靜待1428吧

回復 #25110 happycamel 的帖子

感受那地動山搖 生離死別

哀悼日第二天                      

珍惜目前
大家早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-5-21 10:12 發表
哀悼日第三天                      

珍惜目前
大家早晨
x2  

傷痛過後

希望在前

雄起 !!!!!!!!!!

馬唔跑..............................................住:bird:

波照開

矯揉造作的馬會

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。