推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

早晨                           
大家好
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

返黎請安區叫聲大家午安先

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-6 23:26 發表

抄老豬咩
老豬好似耐無入黎

回復 #25254 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 190000 才可瀏覽

回復 #25253 HJ2127_ATR1 的帖子

我點會做蝕底野架             
不過呢排唔得閒坐係電腦旁玩即場

相關搜索目錄: 電腦

回復 #25267 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 190000 才可瀏覽

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-7 15:19 發表

咁你坐係呢度玩即場
就聽日啦

回復 #25273 唔易做 的帖子

加盡得20分    

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-7 15:56 發表

今日去左版主申請區度睇... 睇到forum入面的小地震...
唔係你估

本帖最近評分記錄
  • OrangeFai 體力 +20 呢20分係因為你的夠薑 2008-6-7 17:18
  • OrangeFai 威望 +20 呢20分係因為你的夠薑 2008-6-7 17:18

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-7 16:07 發表

跟著會有更多的餘震
幾時都俾你估中

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-7 17:18 發表

我特登講地震就係想睇下會唔會有人跟住講....
叻啦 叻啦

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-7 20:37 發表

not better than you
I will fade out anyway

剛趕到講早晨               
大家好

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-7 23:15 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

發人深省

回復 #25313 Air Supply 的帖子

好耐未向桔神請安

回復 #25311 Butt 的帖子

我想服侍下.......................女

回復 #25305 Air Supply 的帖子

蓬萊酆都或何地 到過講聲不枉此行就得喇

回復 #25322 紅豆沙 的帖子

每隻字我都識 但成篇野就未必明

回復 #25324 紅豆沙 的帖子

回復 #25326 紅豆沙 的帖子

今日唔好玩既
人馬都凋零 場地又差

係驚多左個光字

無三重彩買
開條熱Q
輸埋個W
依家好似飲左vodka甘
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #25333 紅豆沙 的帖子

喊乜            

番來了
大家晚上好
個市好靜

回復 #25343 紅豆沙 的帖子

酒樓晚市做一轉   
死得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。