推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #25396 靚豆仔 的帖子

等緊
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-13 17:35 發表

買得大 贏得大
.......輸得大........死得快

回復 #25391 紅豆沙 的帖子

間唔中都要擦下老細鞋
又唔可以好暴戾甘 係甘shouting

咁快又早晨啦                

回復 #25410 OrangeFai 的帖子

走馬看花甘睇                    
對歐國杯無乜投入

發達lu 99倍

步步穩 果然穩 好好搵

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-15 13:11 發表

今日唔投注賽馬
投注樂樂會唔會上黎吹水

會 99倍

唔會 1.9倍
多謝保保  

相關搜索目錄: 賽馬
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

對數表                 
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

8-2-1-9   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-15 17:39 發表

我去搵草鞋先
著先黎搵        

回復 #25426 唔易做 的帖子

太熱氣唔我    

8 由開飛熱到開閘 信心爆棚

班圍內都驚左大半日
落下雨就可能阿聾燒炮

回復 #25430 Air Supply 的帖子

引用:
可惜唔開韋滇Q~
有四連環

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-6-15 18:44 發表
我d錢呀...

你要晒d錢都得, 數完好俾個女仔我
哦 你用就是但啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-15 19:37 發表

俾個女仔你做乜?o岩你style咩
你知粒橙乜style咪

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-6-15 20:28 發表

橙輝要搵個人睇橙檔, 驚有禽流橙出現  
我睇係禽青橙先

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-6-15 23:34 發表

ERR...........我覺得粒橙幾有原則,所以佢揀得既.........
一定有番咁上下
原汁
味道當然一定有番咁上下

大家晚上好            

回復 #25454 唔易做 的帖子

係象形文字吖

況
           愈
                下

回復 #25455 happycamel 的帖子

知
                   所
                            謂

回復 #25456 happycamel 的帖子

人
              笑
                      柄

回復 #25458 紅豆沙 的帖子

豆好               

大家晚上好   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。