推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

大家早晨   
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 25956# 的帖子

引用:
陳皮話梅 送杯涼茶
涼茶到肚 可會心涼

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-9 11:31 發表

涼風大雨 , 唔食鹹魚  
魚水之歡 水乳交融   

雷暴警告

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-9 11:39 發表

390  添 D 啦  
430間穿梭 唔洗升cup喇

引用:
原帖由 chanpowing 於 2008-7-9 11:51 發表

入門要小心  
要辨明方向

各位早晨
呢排無野多 買遮多   即用即棄
係姐就好囉

大家早晨+午安

回復 25980-25984# 的帖子

引用:
大家快D去買咭擦,
我擦鬫n多錢呀
引用:
大手入貨 有13萬
引用:
甚麼是咭擦
引用:
錢對我黎講唔重要!

道具 ?

嘩 火雞雞成了XOCAT首富

回復 25988# 的帖子

我都有張變色卡
叫做幫櫬下喇  

回復 25990# 的帖子

回復 25991# 的帖子

可能都係系統求其推薦

回復 25993# 的帖子

甘我去推薦晒d龍先

回復 26002# 的帖子

大家早晨      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-12 13:08 發表

大家午安
大家黃昏好
難得無雨落的下午  

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-12 13:49 發表
哈哈, 好明顯有傻佬樂在其中, 於是做左呢度"手褲"
以為你叫我添

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-12 14:52 發表

原來加左又俾人掃晒 , 好過癮...........
垃圾都係日日掃架啦

引用:
原帖由 OrangeFai 於 2008-7-12 16:18 發表
都唔知有咁多呢d 「xocat貨幣」做乜?
俾任總填數

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-7-12 16:25 發表

拿去叫雞5對1架
未試過

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-12 17:18 發表

咁要快D去, 7點後就會荇, 一隻不留活口
俾佢地活多23分   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-12 23:55 發表

點解有呢句野
X2
Pee or Shit

大家早晨

回復 26044# 的帖子

睇開d啦
有d畜牲被人收埋黎養添
睇幾時又籠裡反

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-14 18:29 發表

仲有呀....渱heck過賭波版同賭馬版都可以用悔悟卡(可以刪除自己的帖子)添呀~
執迷不悔

相關搜索目錄: 賭波
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。