推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 26145# 的帖子

唔係買對家
係中場押個和
好似同(+1)甘上下   
至於 ..................
不可言妙
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 26146# 的帖子

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-7-21 17:13 發表

http://sp1.yt-thm-a04.yimg.com/image/25/f10/431240904
甘樣似係多條死魚多d

回復 26150# 的帖子

比杭思朗踏出了那一小步多叫999再+1步

上有飛天蝙蝠俠
下有遁地白貓兒

他朝中神通來個犁庭掃穴

回復 26152# 的帖子

一講正經野就茅人

回復 26155# 的帖子

開題:
不管白貓黑貓 能捉耗子的就是好貓
試對:
不管白貓黑貓 喵都唔喵的就是啞貓
不管白貓黑貓 叫都唔應的就是懦貓
不管白貓黑貓 陰陽怪氣的就是衰貓
............................
.......................
................

新版面

多左兩塊餅  
或者仲有舊魚

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-21 23:59 發表

一講正經野, 我又要歸縮   

保保做字  定香港新辭

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-21 23:59 發表

一講正經野, 我又要歸縮   
正經最佳姑嫂丸
歸縮當是夜歸人

回復 26163# 的帖子

我係話賭版多左兩個子版

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-22 17:03 發表

係我比較鈍o者
我同意一半
係純唔係鈍  
金旁應是絲旁

況且無心就唔會意架啦
幾精到無用

Smarties

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-7-22 17:01 發表

下次你講得直接 d 先多人明。   
製造d思考食糧嘛

大家早安

晨光第一叫

回復 26174# 26175# 的帖子

係標點黎ga

大家早晨   
夏日炎炎
為索香汗上街流臭汗

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-24 10:55 發表
毛哥哥去左睇馬乎   
深層次d
係相馬

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-24 11:59 發表

陣陣幽香,你實賺夠至返黎   
造句 : 汗淋漓的美人 幽的說聲我不依

巡完科林回來
:bird:

茅人

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-7-24 12:25 發表

美女在抱賞心事     人傑樂樂瀟灑覷       

要落街"dek"米

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-24 13:05 發表

頭尾圍都縮晒水, 冇啖好食
想好食 兩餐夾埋一餐食囉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-24 14:37 發表

咁以後由保保送飯俾我地食
我看可免啦
佢都話左無啖好食

32' 61% -455

GAEB

回復 26203# 的帖子

GAEB 唔明   
甘GEEB呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。