推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

大家早晨   
是誰發明冷氣機
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-29 13:51 發表

根據資料顯示, 發明冷氣機既係一個冷氣專家

大眾早晨+午安

但如果沒有冷氣既發明, 地球溫度又會否上升得咁快
答得妙
問得好
保保有資格......起碼.....做.................政治助理

回復 26322# 的帖子

筆兄你好

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-29 16:36 發表

掛住我做乜?   你肯請我飲奶茶我咪即刻蒲頭囉~
奶同茶分開黎飲
睇你蒲幾次頭

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-7-29 16:42 發表

因為樂樂要有氣
可樂要有氣 有氣先係可樂
大杯加埋檸檬就大檸樂  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-7-29 16:47 發表

Mark 6 呀~
放心 鹿仔有返
幫你嘜左啦 老細
隨時入得房

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-7-30 23:34 發表

要試一下至知
係毒藥就知唔知都無乜所謂lu

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-7-30 10:07 發表
報到,報到! 
蒲頭 蒲頭

十個鐘滴汗滴死黎  
虛脫甘滯

He He

回復 26374# 的帖子

靚豆 !!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-4 16:10 發表

樂樂係7月31日 he he 完後

上左北京睇奧運
你都未交d全包套票同伴遊過我    

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-4 22:54 發表

樂樂晚上好
嘩,一叫就浦頭啦

保保 ~ 你睇下
唔蒲頭 聽扑頭 

回復 26379# 的帖子

熱漲爆了
惦下都好似打甘

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-4 23:57 發表

個伴遊岩岩做左變性手術, 由女變男喎
趕唔切投胎

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-5 00:12 發表

差不多啦,整定個計分表
加多幾欄先,我驚整漏左,
去到中間先發現,
我就唔會加 h:" />
辛苦晒哪

大家午安     

乜出帖會賣埋廣告

執到個水立方

相關搜索目錄: 廣告

回復 26391# 的帖子

保保話d人做變性嘛  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-5 14:33 發表

我周時賣普洱茶廣告添。 

試下水都啦,福民站,都唔錯,有保齡球打添,不過我冇玩過。 

198 元美容師淋巴推油加一,簽左 60 元小費。 
普洱 或者你似阿伯

保齡    

美容師    甘60小費好似少d

相關搜索目錄: 美容 廣告

回復 26396# 的帖子

筆兄你好
話說風起雲湧之際 .................

回復 26398# 的帖子

我都係打過三兩次ja

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-5 15:19 發表
香港按摩就唔同,每鐘要 100 小費,唔係可能會面黑。 

上星期去左一次維港棕泉!  
因為拆鐘少 100小費其實唔多

引用:
原帖由 Butt 於 2008-8-5 15:34 發表

兩小無猜就在一堆乾柴,一把烈火的見証下...
開展了人生的新章

引用:
原帖由 Butt 於 2008-8-5 15:44 發表
講開風起雲湧,有d人可能真係好招風雨,好似果個梁XY,
一蒲頭就搞到香港打風!睇佢d所作所為,點都唔似君子喇。

國之將亡必多妖孽,今次的事件擺明就係利益輸送!
呢個炸彈有排拆呀!
呢件蛋散 俾盡都係風雲榜末席之流 :bird:
唔知佢算親定疏 甘方便就手都唔用黎祭旗就笨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。