推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-5 15:52 發表

我買一個保齡送比你, 等你係屋企好似籃球咁打佢
練頂頭槌得唔得
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 26417# 的帖子

晚上好   

大家早晨   

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-10 17:18 發表

黃昏囉, 大家好

晶晶又贏左

琴日睇女子游水比賽, 個個泳手都穿鯊魚皮, 遠睇都分唔到分男或女的比賽

鯊魚皮就冇份著, 去茶餐廳食魚皮止下癮先
聽講成7000蚊件
著7次
唔知第8次會點

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-10 11:07 發表

而家知你講緊乜啦
我到依家都唔知講緊乜

回復 26433# 的帖子

有錢收

回復 26431# 的帖子

又有錢收

法國佬100米耐力都無

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-11 11:31 發表

你去波版基金自然明白哂
靚豆早晨
等我去睇睇先

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-11 11:35 發表

劫財
濟色

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-11 15:42 發表

第八次就可以拎去炸魚皮, 請大家食
柒千蚊炸魚皮夠幾多人食

或者預一半買涼茶好

相關搜索目錄:

大家早晨      

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-12 13:14 發表

你係咪想飲西洋涼茶, 爛妹, 百龜, 加伯,
支持偉大祖國

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-8-12 14:00 發表

冰樹搵到西洋爛妹?     
久唔久調劑下就好

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-8-12 14:03 發表

染髮 GE , 算唔算   
金色就得 毛髮不拘  

相關搜索目錄: 染髮

睇京奧 lu

各位晚上好   

回復 26470# 的帖子

領先朱古力 2:0

勢如破竹 好

回復 26471# 的帖子

第三局 15:15

俾人反先喇

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-14 09:26 發表

昨晚有睇,實力唔夠人黎。 

古巴扣殺球,犀利 ,冇得擋,念番起讀書時同人打比賽,我都係冇得擋! 

不過係打乒乓球。 
第3局尾段明顯跌watt   
似乎教練調遣不當

今日女子花劍又係帶先接近10分 最終一劍飲恨

各位晚上好   

為中國加油
為英雄打氣
為狗熊嘔氣

Good morning

回復 26481# 的帖子

對尾國

希望唔好出林美香

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。