推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-8-15 22:41 發表

結局都係一樣.....欄網無方, 單靠一個山東婆劈足全場, 敗象早呈~
中國女排特色

wong yimui 係得兩局力
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-15 21:56 發表

又要打第五局了
結局早知 循例打埋佢

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-8-15 20:19 發表
All 篤
幾靚woh

熱氣騰騰 定係臭氣燻天

答案係兩樣都係

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-15 19:28 發表

有你既打氣, 呢次唔會失拖
我放左屁
洩左道氣   

罪甚 罪甚

大家早晨

飛比屍百份一秒得七金

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-8-16 09:38 發表
昨晚趕番屋企,原本睇女團乒乓球,睇睇下亞視轉左睇女排。 h:" />  

又冇奧運 15 台。    
女團乒乓球 香港妹仔對住國家主家婆    

女排就賺頭唔夠蝕尾

兩個台都睇唔晒 英超又開鑼    真係殊庶都唔得閒

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-16 11:11 發表

咁當然搵錢緊要。 
係呀
我d鹽水就黎乾溏喇

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-8-16 11:34 發表

邊樹有錢搵?   
路過見大把
不過唔岩駛

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-16 12:00 發表
女團乒乓球附加賽,第 3 輪雙打,先羸兩局,再連輸三局。 h:" />
典形中國特色

爛銅都無得爭 :bird:

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-16 12:01 發表

我一早要人支援添。   

仲有一個月先開鑼。 終於有外籍騎師殺到,都爾。 
量定嘩大把廿零分碼
但今勻又會唔會爛尾

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-16 12:08 發表

好難講,不過都係簽左短期合約! 

我就好少買呢個馬房。 
聽講打紅呔猛過鬼

相關搜索目錄:

國家大好

香港點解唔多好

黃昏的問好

大家好

點解無晒表情符號 ?

中國女子賽艇摘金
香港就包起d艇
睇艇妹

期待今晚晶晶得第三十面金

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-8-17 17:43 發表

國家大好, 外國人一定無晒表情符號,
國家大好, 香港表面都幾好, 實際我都想走佬

可能係系統出現問題
走佬?
世上還有比香港好的地方嗎?

原來依家已31金
可惜似乎"情非"不已

看見京奧一眾禮儀小姐

禁不住讚嘆江山如此多嬌

當年那日 濠江天河之際 由大廳到休息室再到隔離營 眼觀心賞口逗手弄 已似是天上人間

想說句俱往矣

如今看來 還是不外如是較為貼切

跳舞步 左右瞧 輕鬆跑 甩鞋帶  就九秒六九 仲有幾多

相關搜索目錄: 跳舞

回復 26515# 的帖子

今日埋單35金

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2008-8-18 00:04 發表

比你估中,普洱茶一場開主客,另一場開主和。 
He He

我就2x3 一場冷客 一場冷和

中番場冷和都有餐鰻魚飯食

相關搜索目錄:

大家早晨

流長的一日

係我部機 定係系統問題

無晒表情

為中國加油

為英雄喝彩

為劉翔打氣

為劉璇叫好
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

今天的她們太平凡了

今日的她 星味不減
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Robles 羅布施 13'39"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。