推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-8-24 10:51 發表

早晨呀樂樂
午安呀豆豆
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

男子拳擊輕蠅級 鄒市明 勇奪第50金

相關搜索目錄: 拳擊

1932-1988

1960 民國楊傳廣第一銀
1968 民國紀政第一銅
1984 共和國許海峰第一金
.
.
.
2004 金牌榜32面排第2
2008 金牌榜50+?面排第1

張小平 男子輕重拳

油!!!!!!!!!!!!   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-8-24 16:14 發表
張志磊  加油!!!!!!!!!!!!   
噢 無得揮

回復 26635# 的帖子

哈 哈 哈

唔知天真的她傻了去邊

回復 26637# 的帖子

成長也有熟爛的一天

要熟得有味囉

回復 26641# 的帖子

男人就男人味
女人就女人味
野味就要有鮮味

回復 26643# 的帖子

要嗒先出味

Good morning      

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-4 17:09 發表

我又路過,
我都路過家門

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-9-3 14:52 發表

樂樂又唔見左啦
變 變 變    

資源分享

XO醬炒雜巴爛

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-9-5 08:33 發表

係咪變三個願望俾豆豆
妳知唔知點解神仙通常俾三個願望

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-5 12:58 發表

三個願望未係你會變 豆豆豆
三粒豆   

食又唔飽    

執又太少   

不如要粒豆芽 起碼有個夢發下

各位早晨        

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-9-6 09:52 發表

早晨!   

最遲訓係我,最早起身又係我。   

英格蘭U21 開唔到大,單刀都唔入。 h:" />
我就早睡早起   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-9-6 10:25 發表

唔知喎 點解o架?
因為神仙知人貪心囉

-----------------------------
我乜x都要
我乜x都唔要喇  

我都係要番本來就係我既   
--------------------------------------

大家午安  

有無邊個唔吮情告急  

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-7 16:47 發表

我去左告解後 唔駛告急囉

樂樂 午安
保保午安  

告解都可以救急   

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-9-7 18:42 發表

樂樂
咁都要睇點貪法囉
貪到連人格都冇就
He He 當然啦

但係呢個笑話我覺得好警世囉

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-9-8 11:56 發表

倒數, 重有七日又開鑼囉
好野

自由萬歲

自油萬衰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。