推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-10-1 17:05 發表
我黎估
......心堣裐埵陪蚆.......

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回來了

回復 26888# 的帖子

good night

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-10-2 10:04 發表

各位早晨

琴晚又有 車 禍
又有魔劫添

引用:
原帖由 KMY89 於 2008-10-2 12:48 發表

皮外傷   
包住邊度d皮吖

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-10-2 13:50 發表

經專家鑒定, 你塊皮好大大大塊
甘切定割好呢

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2008-10-2 15:11 發表

死車佬 , 咁鬼耐無見  

大塊田囉  
你好似未寫銀碼

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-10-2 15:16 發表

我本來就係一塊粉皮~
畫下可以排期上畫

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-10-2 16:17 發表

2009恐怕仲差, 希望11大選或者年尾Window dressing彈一轉都走夾唔抖囉~
你點知聽日會好天ga

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-10-2 16:36 發表

又有紅酒飲~
廿年古越龍山都好正

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-10-2 16:59 發表

53年既月餅罐重係床下底,
53年只係得紙盒卦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 17:00 發表

你係邊樹? 
未發芽

回復 26930# 的帖子

一啖開始

一千零一啖暫停

週而復始

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 22:05 發表

佢未訓著先發夢   
果然唔易做

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 22:15 發表

係咪你數住
荷包會自動打數

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 22:17 發表

佢一早改呢個名,就係想咁
或者佢係學粵語殘片d家嫂

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 22:18 發表

但馬會會自動入數俾你
我幫阿扁洗黑錢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 22:22 發表

繼扮bb後,又要扮埋家嫂
百變bb

叻過d女 18變後已老殘

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-2 22:32 發表

咁你使唔使搵人幫你洗錢
洗既就額滿   

依家招熨工

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-10-3 21:50 發表
咁靜
火雞雞 晚上好

回復 26944# 的帖子

唔好玩喇

Good Afternoon, Dau, Bo & All

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-4 18:24 發表

你個保保呀,
我就要你唔止獎我一粒糖!
保保獎妳一粒糖 妳博輸間廠出去闖 贏得更爽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-10-4 19:46 發表

咩廠先,我要cash好d
廠就唔要啦,而家d廠都蝕既多
保保))))))))))))))

樂樂

所以我改左post  

回復 26956# 的帖子

原來d廠唔賭輸都會蝕清

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。