推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

大家各位早晨
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-10 13:19 發表

.......... 樂樂失左 ...........
報到 報到 報到

月照暹邏灣 駝飛九霄外

講聲早抖

順帶早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-11 22:57 發表

唔想起身..............................
又差不多夠鐘
起身殊殊啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-11 11:01 發表

完全唔想起身
起部分喇

太敏感就唔好啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-11 11:00 發表

你個夜魔先生, 咁夜重係到

各位早晨
7-11, 11-7
年終無休

慶幸唔駛學史泰龍甘逐滴去數

無馬跑的週三
舞照條跳可也
各位午安

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-12 13:42 發表

太陽照晒
午飯照食
午教照訓
各位午安
3餐一宿係基本法規定

鄧伯伯時間係國家規矩

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-11-13 10:27 發表

大家早上好
大家午安好
大家晚上好
承你貴言
果然好

大家各位早晨

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-11-14 10:21 發表

少食多餐好
唔通連訓都要分段好?
因時制宜嘛

各位大家早晨

早晨呀靚豆

一隻

兩隻

三隻

.
.
.
n隻 :quiet:

爛埣

俾d無煙大砲激死

以為佢穩陣 點知俾佢害

賓佬雲佬角色互調
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

加菲貓想煲粥

0:1   

夠啦 夠啦 拉下塊布算喇

0:2

茅啦

為誰辛苦為誰忙

0:3

預期今日天氣明顯轉熱     

搵食艱難

大家各位早晨

飲杯茶 食個飽

相關搜索目錄:

回復 27875# 的帖子

我日頭埳L龍

死Q

但滇仔係唔係早左起身呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。