推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 29035# 的帖子

大佬在前 細佬殿後 志不在做保安
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 17:27 發表

走左去打機,走左寶添!
下次打小陣啦

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 17:32 發表

仲有一場, 下次你係度,就唔打住啦
不過你記得提我  
Try my breast

回復 29041# 的帖子

有唔同ga
佢無知
我玩gag

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 17:43 發表

我知,你同佢同性唔同姓
都係性本善

只係習相遠

尾場買番個紅白藍袋錢錢

Luciano Berio

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 17:56 發表
紅白藍膠袋?
原來係紅白綠先啱

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 18:33 發表

但跑完我都未知係邊隻?h:" />
Virgin Berio

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 29051# 的帖子

貼下圖先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 22:00 發表

有些睇!
3個字我都識

串埋就

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 22:15 發表

睇完呢幅圖,基金輸十蚊都抵!
你講皇帝大廳

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-1-28 22:26 發表
係!
都算皇帝步頭勁 幾千尺大廳一蹴可幾

戴黑超 睇英超

馬會騎師王盤守呢次抵讚
好多人冤枉嚟 瘟疫去

回復 29061# 的帖子

打錯字

守=手

回復 29064# 的帖子

大吉利是

大利實惠

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-1-31 01:12 發表
  刀仔房凍冰冰, 廿四小時都茅人~

請番個保安先

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-1-31 01:45 發表

唔係呀................早晨     
唔係早晨 甘就晚上早好啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-1-31 11:18 發表

我都早晨
我聽朝都早晨

回復 29072# 的帖子

大家各位早晨

冚家出動都叫唔到飛

博唔到冷   

回復 29077# 的帖子

係呀
買WP都無肉食   
惟有有節制地  拖幾隻博下

同紅軍一樣  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。