推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

BANG BANG 聲
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

今時今日

連牌仔都賀壽

講都唔信

幸運愉快搭聚豪精英 = 瀟洒財星搭哈哈大少

兩條Q都收5折

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-8 20:55 發表
我來也               
我也來也         

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-8 21:07 發表

中到咪得囉~
風....繼續.吹 ...................

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-8 21:08 發表
樂保豆晚上好~

尋晚一魚幾味呀  

出事啦

個全餐無落單

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-8 21:30 發表
出事啦

個全餐無落單 h:" /> h:" /> h:" />

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-8 21:34 發表

唔駛輸已經算係執身彩~
睇得甘準買和

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-8 21:38 發表

無問題吖.....我估會開俊仔~
當日呢隻嘢劏咗我個巨星

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-8 21:47 發表

開大熱~
@14 媽寶 嚇你一驚

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-8 21:54 發表

唔緊要.....今日古治俾番你~
有時間打個電話問下佢先

各位大家早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-8 23:51 發表

唔好啦架

第一次三個W
勁過何家勁 堅過伊斯堅   

回復 30272# 的帖子

我就兩碌(L)一呸(P) 跌左100級樓梯

回復 30274# lamwilton的帖子

歡迎到訪
引用:
狗會真是提款機.........哈哈
  願聞其詳

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-4-10 00:27 發表

歡唔歡迎我?
不過要去覺覺豬LU
GOOD NIGHT樂樂
你自便得啦

Good night

大家各位午安   

今日幫主騎兩隻方廄馬

喜盛龍輸了給金津好 鋼寶競駿精英又如何

嘩 點解跑緊馬先黎落雨吖

橫七豎八未夠亂咪   

一於戴鋼盔當寶

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-4-13 16:39 發表
一於戴鋼盔當寶
無行騎樓底

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 30295# 的帖子

真係斷晒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

紅藍大戰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。