推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-4-30 00:56 發表

最初都打算買主勝, 不過曼聯最近嗰幾場波後防認真唔多掂, 所以最後都係決定唔買~

大細方面, 曼聯同阿仙奴近來後防都有慌失失現象, 照計買大應該較佳, 但係歐聯踢雙循環又可能令雙方都唔敢太冒進, 認真 ...
嘩 甘長 呢度唔係逐粒字計酬架

場波假到唔恨

我係上面睇體育台 果兩個講波佬係甘話唔知雲加攪乜 排怪陣遣奇兵 左仔打右 落後拉布 好似下場執硬兩球以上甘

不過我就有得執就係好波   

我就先整碟日本雞腳併英超鰻魚 廢爵開口話一球 膽都劏埋 再來個主主甜品  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-30 09:34 發表
香港馬會大球賽,世界杯,歐國杯..............多數有開讓球盤。   

不過上次拜仁果場又奇怪d,咁多開。   
我好少理馬會盤手諗乜  

信自己最實際

係時候勞動啦

大家早晨

回復 30431# AS 的帖子

好好的分析
記住了

趕返黎 ................ 收數

各位大家午安

大家各位晚上好

原來明晚先有魚食

早晨

re mi mi re

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 03:36 發表

弦外之音? h:" />
3:2 / 2:3

so near and yet so far

各位大家早晨

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2009-5-6 08:41 發表

真係好早喎

早晨樂樂
靚豆早

唔知算係凌晨定清晨

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 09:58 發表

真係唔知有咩玄機! 
do-rei-mi 1-2-3

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 10:26 發表

哈哈哈,站長都係買大,因為睇即場。 

遲過樂陀買。 
即場就要買大   

咪道理

相關搜索目錄:

我肯定曼聯必晉級決賽

心諗會係強攻VS突擊 上落一球   

點知暈加得支無煙大炮

回復 30468# 的帖子

引用:
................................唔知今晚場波你地有咩心水提供?.............
我睇低巴塞

西甲花拳繡腿難敵英超硬功

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 10:47 發表

站長以為樂陀都係買 0:1 曼聯小勝。 
No way

形勢上呢場一定唔會係 1:0/0:1

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 13:34 發表

我中場都補咗呢一口波膽~

肥仔

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2009-5-6 17:44 發表

因為明日歐協,尾場漢堡又想買大。 
歐協無乜興趣

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2009-5-6 17:39 發表

開細? 唔通周街開大咩~
記住帶定張報紙

相關搜索目錄: 報紙

頭場老殘暗傷庸魯齊出  

心頭好識睇電算機

搵隻問題馬玩下

按得好又何需多多

認真燦爛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。