推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-9-13 12:59 發表
用第一場討論下如可

假如信耶穌 就單式膽拖 1,5,8,10,11,12 或選多一隻走兩個位拖其他五隻

泡湯示範
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-9-13 13:16 發表

我D投注方色式唔飱你........我以中搏少.........你以超少搏大大大
甘邊個邊個用大博超小小

引用:
原帖由 Lighter 於 2009-9-13 13:22 發表

有時我都會在房用呢招
房中術

引用:
原帖由 whyte168 於 2009-9-13 14:30 發表
hello..
新馬季.....祝大家長中長有..
哈囉

大家贏多d

回復 31307# 的帖子

張圖原來蝦碌左

二仔底露光

回復 31326# 的帖子

我玩下隻果然勁

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-9-13 15:17 發表

駝仔,葉廐出擊通常有試閘,無閘唔使買   
見開飛有飛 臨場有廿倍 點知都係多左個字 果然不勁

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-9-13 15:24 發表

我自已度 wor ..

星期五聽到常平D老外講有老細落500餅8場11P,老外唔敢接晒
四周圍揾人拆,無人肯拆 wor .. 95折老外乾high 25皮,
不妨跟番多少  

嘉頓個倉會多d

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-9-13 15:33 發表

我中左少少"高風格",得閑同樂駝黎我請飲酒   

回來了

得番場英超

貼番幅收銀圖先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-9-13 22:21 發表
回來了

得番場英超
希望半場有糖食

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-9-13 22:29 發表

希望半場有糖食
好味道

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-9-13 23:59 發表

Bravo ...
頭場信耶穌已得救

尾場呢個單係買贖罪債券 已備不時之需

巨爵來港 八號風球

各位晚上好  

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-9-14 20:18 發表

同 Mrs. K 賭 500蚊聽日唔使返工   
雙贏    
皆大歡喜

各位大家晚上好

我愛歐聯

方法可以COPY

但效果就 ..............................

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-9-16 18:23 發表
Race 5 - (8) 紅孖寶 B1   
13號

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-9-16 19:41 發表

你快樂所以我快樂
甘即係    ...
樂..樂...樂......樂.................................

做足100分

預備組攝完場

正場開始

又玩甩下牌

引用:
原帖由 happycamel 於 2009-9-16 20:20 發表
又玩甩下牌
玩完

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-9-16 20:55 發表

估唔到,咁快冇得睇。 
唉 隻榮寶我早早就永不錄用 得番一個位剩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。