推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 16:58 發表
仲未研訊完     
雅雪自取其敗 應可保第二

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 16:59 發表

雅雪自取其敗 應可保第二

摩家Q

搖下支紅旗   

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-3-6 17:20 發表

估到爆灯, 却开替身, 無奈
希望小駝有中

这兩埸看梁家俊, 特别係贝利高
希望唱 : 夢中見 意念會自動浮現

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 17:19 發表
搖下支紅旗   
唉 捉錯用神

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 17:32 發表

唉 捉錯用神
買條7倍生Q好過
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

做個魅力漢子去報到啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-6 18:33 發表
因為當日我三寶差尾關隻大熱門就有錢收, 佢不外乎都係想刺激一下我嘅鬥心啫~
哦 原來係甘  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-6 18:40 發表
就係以為勝哥回朝, 就吼下佢隻喜盛龍, 諗住大後上馬啱晒佢發揮, 點知佢只不過想去試一下前速為打吡做準備, 又一次捉錯用神~ h:" />
我都係
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-6 18:46 發表
今季代表作~

馬後炮: 斷估呢場都係姓摩嘅玩晒, 非此即彼~
桔神

爆料都買到

10蚊都已經有四位派彩                  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-3-6 18:52 發表
難得馬會咁客氣, 一於補條飛睇足成晚~
我成晚都唔知自己做左d乜野

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-3-7 18:57 發表

原來自己投注了一條 百贏萬歲 + 戶外名駒 + 爆燈 W3x1 $20,如果當時有 Second thought,多條爆料
那就收十幾萬 Lor...

馬仔的有趣就是在此   
好在我等小戶就係要趣趣地

博命既摸錯隔離就非爆.......................樽不可

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-3-7 18:51 發表

我投注戶外名駒時 Odd: 116,跑完得70

只要俾心機又幸運,天天都有代表作

不可斗量

大家各位晚上好

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-3-8 21:44 發表

隻馬由 99 倍變 75 倍,原來你有份。 
甘樣算唔算變倍器

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-3-8 21:42 發表

我都係買伯明翰。   好在巴塞同皇馬開大先有微利。 不過就攪到星期日要回氣。 
伯明翰今晚有無得復仇

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-9 18:08 發表

伯明翰今晚有無得復仇
買六合彩先知有錢收

大家各位晚上好

引用:
原帖由 mr.159 於 2010-3-10 19:20 發表
ccccccccccccccccccc
歡迎到訪

請勿用密碼

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-10 20:10 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
噢 得個3倍冷位

WP閘前排山倒海   

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-10 21:51 發表

噢 得個3倍冷位

WP閘前排山倒海   

連慰安都無埋

埋欄衝就有Q有安慰啦

最傷係丫環都走埋

好好醜醜都多個人服侍下嘛

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-10 22:05 發表
最傷係丫環都走埋

好好醜醜都多個人服侍下嘛
甘都無甘嬲

蘇狄雄提早封王

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。