推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

大熱次熱聯袂歸來 友活力得個跟字
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

齊齊掂大熱 梁定華上左岸都唔慌會等錢洗 冼文諾又頂唔得熱 要事必得好過

嘩 1檔贏兩場 呢場仲係1-2檔串Q  

各位好

霍利時贏左一場 無買呀

回復 #2544 Lighter 的帖子

恭喜有錢收 火雞雞

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 19:49 發表

呢場百威力應該唔得N?
唔敢講 有個靚檔   

三場要好彩數         

噢 根本無得追 內檔放頭就掂

回復 #2552 Lighter 的帖子

下次係唔係執死鵝

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 20:19 發表

咁呢場閃電星要諗諗咯~
我唔睇好 放到都唔到呀 位置都好勉強  

回復 #2565 Air Supply 的帖子

有無睇有線 方駿輝要閃電星  你考慮下    
我就依然唔要

火雞雞隻餓未  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 20:26 發表

咁又係, 佢只不過係一隻電兔~

新勝利上次邦主省過一場, 今次換牌仔但排外檔, 唔知爆唔爆得成?
入冷Q腳

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 20:42 發表
你係咪買鷩N利時呢?

我就買髐@口熱孖~
你講輕而易舉? 我無買
你買心歡暢孖寶? 搭飛捷? 有7.7倍

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 20:47 發表
你上次貼麙籪纀u係Work, 新勝利韋達省完一場換牌仔搏命, 可惜我無買Q~
你睇下快上快上次邊個騎

回復 #2580 Lighter 的帖子

甘下一隻會唔會係死鵪鶉

呢場華心寶應有表現  

三個牌仔玩晒

睇形勢更奇妙都好牙煙

~~~~豆豆早抖  

頭二百已定勝負

好 又叫糊
祝你正獎安慰獎齊中

豆豆 金巴 早晨
引用:
火雞好野,狂買位置,中晒
雞鴨鵝鵪鶉全部被佢晒  唯火雞生存

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 19:08 發表

Xocat 網例禁止茪劘的
睇怕你未夠肥者

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。