推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-5-2 03:11 發表

茅人

大家各位午安

起身走轉開氣 好舒暢

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-2 14:48 發表
車仔節奏轉慢,無快波難贏利記。

亞洲盤開利記 +1, 當然投注利記   
利記主場 但剛拼完

惟一指望將帥知恥

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-2 14:52 發表

伊巴係舊同事,乜路都睇穿
早調出巴塞穩勝   
商業化了的足球 肚臍下面黑嘛嘛

等桔神現身

大家各位晚上好  

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-3 16:38 發表

代你捐左$200 啦 ...

詳情請參閱慈善版   
桔神供氣又捐水

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-3 10:28 發表

有D唔黑既   

係有d以偏概全

我好少eyeball唔係黑色的

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-5-2 21:25 發表

我同師傅意見相反, 所以一直無出聲~
有謂 : 細細聲 大大注

你唔出聲 即係鉅鉅注喇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-5-2 21:23 發表

等我做乜?  

大家各位晚上好

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-5-3 19:09 發表

如果平手或者讓平半盤就係, 主客和馬會隔夜已經壓咗落1.75所以都只係買咗幾舊咋~   
滴汗 .......... 總好過.......................

流淚
引用:
反而響波版就買咗兩萬分~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-5-3 21:59 發表

我都冇出聲,因為冇上線。 
你又流汗

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-4 00:53 發表

你忙私 wor ...   
事   務

又玩下貼圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

落了注1W3P於餘下僅有可爭英超對賽

大家各位晚上好

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-5-4 23:24 發表

咩事擺張哭馬喪題係頭。   星期六大把圖都係貼係呢區,不過冇貼上黎。 
你唔計較分數嘛

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2010-5-4 23:10 發表

利記對車仔,買了大,波膽就買了 0:3,1:3,0:4,1:4 。 
你都好睇死利記woh

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-5-5 19:28 發表
跑4連環+4分?呢D評磅員貼士會有P (W odd 13, P odd 4)   
邊隻畜牲

費事加分

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-5-5 19:52 發表
費事加分

有本錢選多幾個秀女

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-5-5 19:55 發表

有本錢選多幾個秀女
話雖如此 亦不要浪費

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-5-5 20:22 發表

話雖如此 亦不要浪費

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-5-5 20:50 發表

又擁一美

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。