推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

尋晚揭幕熱食
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

茅人

賀賢又一隻紅燈W

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 17:28 發表
最近打比参战馬都W了,魔法,爱跑得
尾埸都有, Kmy 喜欢方仔果隻喜城威宝, 搏得少
泥地食飽左

散場前貼幅圖      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

馬仔散場

波仔登場

各位大家早晨

前晚扶弱籌款打本

尋晚啪咗三粒六神丸固完

今晚做關人隱士

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-12 21:10 發表
投注了美國下盤,和/和,09 年老美咪係南非扑濕西班牙 ..

你應多謝格連秉承英格蘭傳統

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 07:37 發表
喂喂 ... 是戒賭熱線嗎?
不是說賭搏 = 倒錢落海嗎?
越贏越多噢 ...
使又使唔晒
都不知怎麼辦?
好煩
請幫我戒賭,好不?  

....  
我都想報名

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 09:44 發表
期待今晚睇斯洛文尼亞 vs 阿爾及利亞
看這隊竟可殺敗由神奇領隊帶的俄羅斯

餘兩場無什看頭

塞軍和德軍可 Easy Win, 賠率乏味
澳洲輸得俾中國隊,對德國能不大敗?可惜-1低水,唔抵,小注德軍-1, 大大注主客 ...
今晚頭兩場不甚了了

我或者會袋鼠[+1和]落訂

新聞報導 : 美總與英相昨夜通電半小時

美 : 果壇夢遺點計?

英 : er.......................
..................
..................
...................
美 : 今晚有無機摸和?

英 : 有難度................但everything is possible

....................

...................

卡 : 收到

格 : wilco

美 : thank you

英 : don't mention it

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:22 發表

非也非也 .... 德仔呢鑊炒硬袋鼠,長短棍亦宜,我個盤收梗   
德國佬偷步用波

長短棍當然無問題

格連琵琶別抱係犯小錯

死罪係反應

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:38 發表

今晚帶你陪 Joey 唱 Prides in your eyes ...   
我先搵陳慧嫻唱夜機 告別英格蘭 

頭再看 微微燈光 無止境 寂寥不安
藏身於無人機艙 心跟你道晚安
離離細雨 茫茫星光 明朝早 別來驚慌
投奔於 遙遙他方 愿遺忘某寄望
原諒今宵我告別了 活潑的心像下沉掉
夢里有他又極微妙 情怎可料
懷念當初你太重要 (全是你一生輕挑)
但你始終未盡全力 (無情地把我當玩笑)
讓這顆心靜靜逃掉 情也抹掉

今天起的每晚 縱有星光燦爛
可惜心灰意冷 情途更暗淡路更彎
今天起的每晚 你要珍惜歲月
不必感嘆 情緣或會某日再返

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:43 發表
今晚和新女朋友睇下波
橫過山嶺側攀峯

上索丁香下闖關

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:51 發表
呢首夜機更是金巴和AS既心頭好 ... 嘻嘻   
當真果然 

呢首都唔錯 

[youtube]MjBwsh9sGM4[/youtube]

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-6-13 10:58 發表

當真果然 

呢首都唔錯 

無左條片 

玻璃窗的愛

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-6-13 11:00 發表

無左條片 h:" />

玻璃窗的愛

神奇 

PRISCILLA

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-13 10:51 發表
呢首夜機更是金巴和AS既心頭好 ... 嘻嘻   
返工就唔好唱 :

................心已穿 全是你的箭..............

大家各位晚上好

今晚d波有d興趣

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-14 09:29 發表
德軍果然善戰 ...

長短棍又收獲
引用:
今晚只玩頭場,繼續長短棍,小棍讓球贏 2.4,大棍主勝1.5,穩中求勝,戒之在貪大。

丹麥出名係光雞   
今日天氣熱

買番d冷野

各位大家午安

今日d馬隻隻都最叻第二

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-15 15:25 發表
最佳演譯戒之在贪玩

亞洲盤开-2/-2.5,巴西能力能勝KMY不怀疑,但以巴西和北韓的邦交,每年向巴西购那么多粮食,巴西会大炒金正日嗎?

可能係小勝, even 和左, 不是大家都名 ...
巴西果然有所為 有君子之風  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。