推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-18 15:36 發表
買西瓜刨餐
帶左1200米 跟住去三色台報新聞

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-18 16:23 發表
栢寶好靜............

平上去入

默默地幹 長線滿滿高高

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-18 16:23 發表
John Size 既馬真係要 warm up 至得..........
神仙都唔例外

引用:
.............今日我看好的反而是上次 warm up 了的明燈.......
熱了身 加到神仙路程

愚見是場步速會快 外檔搶走會埋唔到尾 居中蝕位 留後唔夠 飛又唔多似

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-18 17:01 發表

熱了身 加到神仙路程

愚見是場步速會快 外檔搶走會埋唔到尾 居中蝕位 留後唔夠 飛又唔多似
加番個字

加多兩分

觀乎千江映月衝贏內欄較量 後場應有得冚 要隻老耄

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-18 17:12 發表
觀乎千江映月衝贏內欄較量 後場應有得冚 要隻老耄
放頭跑

今季仍未見東方紅

不知不覺到了尾場

看來有人還在四環以外趕回中

江山寂寥

尾場博阿摩 不為什麼 只因尾場

尾場真係外面衝好

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-18 17:26 發表
不知不覺到了尾場

看來有人還在四環以外趕回中

江山寂寥
散場la

即場吹水示範完畢

引用:
原帖由 happypanda606 於 2010-9-18 17:56 發表

左望右望 望乜
望英超   

大家各位晚上好

剛剛趕返 會雙紅

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-9-19 14:01 發表

我只識上環 、西環 、大口環、路環  ............

邊度係四環呢?       h:" />  h:" />  h:" />  h:" />
哈 別太著意那四環

令您傷腦筋 罪過   

個人抽水之作 有心人會明白

半場1:0

收一注保本加兩斗

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-19 21:22 發表
半場1:0

收一注保本加兩斗
.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

全場3:2

收埋呢注

曼聯讓一和
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-9-19 22:27 發表

全場3:2

收埋呢注

曼聯讓一和
冧個莊拔根

去:sleeping

各位大家早午安

快活日馬

引用:
原帖由 znan5716 於 2010-9-23 08:13 發表

...............................................................
今次免收廣告費

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-9-22 14:48 發表

唔好意思, 小朋友打擾到你.       
歡迎小朋友  

頭場有乜分享   

中秋賞月懶理星

引用:
原帖由 happypanda606 於 2010-9-23 13:03 發表

也有星星櫬托
開口中

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。