推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2010-9-30 21:59 發表

出去海鮮, 叫鮮游
叫咯咯就冶遊

引用:
原帖由 唔易做 於 2010-9-30 21:56 發表

買五蚊六合彩, 一注中, 有五百萬
但十蚊買六合彩, 一注中, 只有八百萬,
世間有通脹, 馬會有通縮
有六合頭獎中
漲縮都無問題

午安

大家各位午安

國家好 香港好

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-1 12:07 發表
今日最鐘意愛睦善,有七倍,有些馬名很好,有些很不知所謂

今日柏寶 113 都上馬,幾日無食野 wor...只有体力騎5場,棒佢呢5隻實掂。  
愛睦善我也很喜歡 今日形勢有利 小W大P買

騎師王倍率有點令人卻步 您的"只有体力騎5場"觀點令我要重新估計座騎機會  

今日又玩邊科

不臨場 下半場 失驚無神報喜 乾脆壞腦  

引用:
原帖由 happypanda606 於 2010-10-1 12:46 發表

概括得很好

走著瞧 吹得就吹 抽到盡抽

小水定大水

引用:
原帖由 唔易做 於 2010-9-30 21:57 發表

菲律賓 或 釣魚島
今日或者有人又食釣魚島偽主餐

相關搜索目錄: 釣魚

幫主又做熱門保衛者

其實馬少不設第三位置 馬匹獎金應否亦相應調整

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-1 13:10 發表
二場香檳王贏馬加分不加磅,咪好著數?  
蛤乸香檳

與虎骨木瓜相比如何

相關搜索目錄: 香檳

仍是果句 : 私家路也要看看止於何處

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-1 13:49 發表
仍是果句 : 私家路也要看看止於何處
良禽擇木而棲 人何嘗不須擇路而行

去羅馬何須指定用私家路

哎呀 又一隻不到兩倍大熱

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-1 14:03 發表
哎呀 又一隻不到兩倍大熱 h:" /> h:" /> h:" />
偷唔到雞蝕五斗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

騎師手風不順 馬排大外檔不利 奈何

還有兩場就下半場

連續三隻大熱 炒埋一碟都得五十隻蚊

火燒馬場

大吉利是

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-1 14:23 發表

連續三隻大熱 炒埋一碟都得五十隻蚊

火燒馬場

大吉利是
淋盤冷水

無事
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

貼幅圖

我無著錯褲呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-1 14:39 發表
貼幅圖

我無著錯褲呀
失之東隅 收之桑榆

今日不翻牌子

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-1 14:45 發表

今日不翻牌子
先此聲明 事後冷熱都唔會妄言說中

引用:
原帖由 happypanda606 於 2010-10-1 14:48 發表

中都唔出聲
有幸真係又中都可能忍唔住ga

好旺寶兩倍不敵牛精巨星

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。