推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-24 17:46 發表
尾場吼下亞蘇  

Good Luck啦 亞so
唉 呢個名牌
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

即場吹水完畢  

大家各位晚上好

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-24 19:39 發表
Last race, 投注了古惑蔡楊,飛好硬,一直10倍;
應該係(1) 贏的,但牌仔騎唔旭
場地形勢主導下非戰之罪

觀乎三重彩與四連環派彩 馬就係呢四隻  兩隻新勝升班馬鼓餘勇恃輕犯上

昨晚符碌之作

曼城十個打86分
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-25 18:19 發表
昨晚符碌之作

曼城十個打86分
早知射三紅

各位大家晚上好

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-26 10:07 發表
Wigan (-1) & 主勝 1.88 is my favour tonight.   

Good luck.

I have no interest in betting of this kind of small title match.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-26 19:12 發表
黑猫白猫 ... 抓到耗子就是好猫

当你睇C7, Rooney 睇到闷, 我就喜欢睇下 Bebe 等新兵
我只喜歡赤川次郎的三色貓

C7 Rooney 吼果d我都應該喜歡

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-26 19:36 發表

C7 Rooney 吼果d我都應該喜歡

班德佬吼果d就

大家各位晚上好

今晚無得快活

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-26 22:46 發表
呵呵...推理不及推油
呵呵 非常同意

尤其當後者是means rather than end

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-27 10:01 發表
Stroke City W3.0 + (+1) 1.62 is my favour tonight
昨晚126  Good Luck again tonight

刀仔火力唔夠 得個恨字

各位大家晚上好

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-28 17:41 發表

開心了85分鐘 2x3 Stroke + Arsenal (-1), Odd 3x3 = 9

眼見勝利在望 ... 得個小桔

實在覺得韋斯咸太太廢柴,否則是應該讓球客 (+1) 1.62 x Arsenal (-1) 3 的
開了兩場1:1 加時先分出勝負

皇馬和丙組隊仔

摩連奴賽後滿意球隊努力 只怪連番失機

d杯賽我覺得玩唔過

世界杯都............

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-28 17:48 發表
今晚奥沙辛娜 X 皇蘇  
Good Luck

大家各位晚上好

茅人

明天老巫小方 雞肋食味要配料

大家各位午安

趕返來睇電算機

如果有天算機就好啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-10-30 21:51 發表

明天老巫小方 雞肋食味要配料
佢老友東尼仔今季谷戰未開齋

28匹得兩隻入位

難怪未見東方Q

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-31 12:59 發表
Race 1 - (6) 駟馬難追
姓謝名Y

老巫先下一城      .

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-10-31 13:28 發表
Race 2 - (8) 喜相逢
1.9 P     

嘩 last100先打骰執位 內欄堵馬 係11揪出

告東尼谷戰開齋

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。