推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-21 15:59 發表
當去少轉馬交 投何生一票位置
唉 第五 郭能誤戎機
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-21 16:30 發表
Race 7 - 同一世界 WPQ
甘我要萬事佳

回來了

週不時話唔駛趕

點知唔趕入趕出

柏寶贏得一場甘大把

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-21 16:48 發表

Last 果分鐘我冇落注   
OMG

呢隻馬翻舊帳唔知點計

唔即斬都秋決

引用:
原帖由 leowww 於 2010-11-21 16:49 發表

我用火箭人造胆都拖唔到脚
可惜

摩法幻影的確利害

但柏寶坐蓮也功不可沒

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-21 17:18 發表

至衰呢隻9害隻中國心無位出
呢隻又係過路溪錢

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-21 18:37 發表

做人做事要公道
沒查清楚前最好不要用這種指責
"不擇手段" ?
有沒有誤會了?
其實經一番擾攘,箭頭指向練馬師 ...
有騎師不擇手段,這才是關鍵.
練馬師已說過這騎師是提供他良好意見而已
騎師又會如何說

大家各位晚上好

請朋友們以和為貴

大家各位晚上好

向桔神請安
引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-11-23 16:34 發表

越睇越暈越迷離..... h:" />

人一生匆匆在世幾十年, 一轉眼萬事已成過眼雲煙, 何不瀟瀟灑灑走一會?! 無謂害苦了自己嘛.....

一笑泯恩仇很難做到是吧? 試試化干戈為肉帛又如何?   
你除先

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-22 23:56 發表

有時朋友怨某騎師某練馬師某場唔去馬,問題可能在於畜生  
這個可能性甚大

尤其隻馬track record一向不好

我仍相信是一場誤會
希望不是一廂情願

百世修來同船渡
千世修來同室樂
相識一場
值得珍惜

有謂人多意見多
又如和尚擔水食
分歧磨擦少不免

錯在話事人
眼高手低
剛愎自用

一點溝通 一點包容
不需露三點見肉
皆大歡喜
幸甚

各位大家晚上好

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-11-24 11:47 發表
怕你牙?   
夠唔夠圓潤?
唔差啦

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-24 19:08 發表
今晚的重心係世界波
1檔B2有利 但馬不銳

放縱無派彩

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-24 19:15 發表
Race 1 - (7) 金巴利來 P1,000
我覺得唔係短途馬

回復 34059# 的帖子

萬子好似話有興趣報打比   
連跑三場田1800 兩W一Q
谷戰一場1800紹跑9檔第8
今配幫主2檔起步
2.4W有d蛤蜊影子

長途睇下英愛馬 2老9嫩10?

隻老鷹真厲害

袋住10分等起筷

研訊後天鷹貶為第三
做就了韋滇第四Q
果然傳奇  

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-24 20:15 發表
Race 3 - (4) 雪山 WP500

論壇有點問題 依家先上到

貼下老本圖先

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-24 20:20 發表

世界波上場本來初出最好
但竟然跟前二叠 ... 结果 Last 50 力弱
今次留得到冇W有Q
今日叫簡東拿踢曼聯得唔得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。