推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

今日天晴地快

理應前置大冧把可搶冷位
但棚馬又唔係太有優勢分頭
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

A貨不如名牌蘇晒11匹
so far 得 1W 會唔會 so good
只識禮義廉也要俾5毫買個膠袋卦

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-28 12:42 發表

今日用韋爵爺做膽拖好檔腳應有收獲

Race 1 - 野馬 + 極速寶寶   
無科加士唔抵
買定位T
拖大冧

野馬三甲不入

兩隻大冧 1W1P

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-28 12:46 發表
尋日同豆豆飲茶,聽佢講,覺得個古仔可能唔關蝙蝠俠事,但故事太長太零碎 ...  
我點都認為蝙蝠俠難辭處理失當

至於事件 可能可作黑澤明羅生門續集戲匭

相關搜索目錄:

世人期盼兩千年耶穌打救

新希望橫空出現

一生比10蚊投資

永生比47-10蚊回報

如何抉擇

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-28 13:20 發表
世人期盼兩千年耶穌打救

新希望橫空出現

一生比10蚊投資

永生比47-10蚊回報

如何抉擇
我寧信金正恩 打番幾砲

相關搜索目錄: 投資

17蚊帶到幾多運來   

何澤堯取多1W可升格

會唔會雪糕送wasabi

半場休息

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-28 14:09 發表
半場休息
貪玩要左莫狄

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-28 14:21 發表

貪玩要左莫狄
隻大熱好似話滴汗   

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-28 14:21 發表

貪玩要左莫狄
第四 留得太後

日本盃蘇銘倫迷人景致俾同主馬告甩

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-28 14:56 發表
呢場要防下天之嬌子
我無煮佢飯

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-28 14:50 發表

阿滇扯住隻馬做乜?
阿滇唔係第四woh

我講果隻係網絡電郵

跑了四場

11兩W
13一W一P
第三場得12匹

大冧把WP 似是天晴地快結果

頭三場跑輕膀前置
第四場11 加幾隻重磅後上
呢場又點呢
跑完壓地後又點呢

買左潘頓大餐

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-28 15:16 發表
買左潘頓大餐
彎位都似模似樣

何澤堯贏智多飛升格

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-11-28 13:58 發表
何澤堯取多1W可升格

會唔會雪糕送wasabi
會唔會飛完食雪糕補充體力

引用:
原帖由 leowww 於 2010-11-28 15:21 發表

再推落萬人坑
醒粒榴槤佢地嘆完先

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-28 15:24 發表

日本仔肥水不流別人田的   
耕埋人地果塊

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-11-28 15:30 發表
駝仔,呢鋪信你大冧搏大霧

勁高手拖 利好、非常好、雄心馬主,複式T   
呢場幾隻馬跑得好多 包括隻高手
胡廄得左隻信賴 呢場有3隻 兩綠一好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。