推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

未出太空

飛機贏火戰

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 14:45 發表
未出太空

飛機贏火

箭        

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 14:24 發表

短途錦標

蓮就生輝 年就..........................

况且二檔困窘 h:" />
風華已去

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 14:49 發表
點解場場國際賽3歲馬都有讓磅,係呢場冇?  
乸有讓磅

歲數要睇南北半球

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 14:53 發表

柏寶跑錯啦 ...
每年國際賽都係例外叠衝贏

Coretz 輸在移入困蓮華生輝, 不妨外面有隻飛機   
怪不得柏寶
排檔之罪

最冤枉係天久果d飛

老巫騎1200 攪好塊後鏡擺好軚入波出腳踏油門已過終點

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 15:03 發表

田園莊主有得讓  
愛爾蘭馬

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 15:06 發表

罰八場有影響到心情
打轃Y
我頭場都已經觀其眉額唔睇佢

我會睇下張明敏

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 15:14 發表
我會睇下張明敏

梁明偉學玩留放 完全騎唔郁隻馬

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 15:12 發表
1600 我鴿住阿 So 隻友誼波
前仗第4 Last 50得佢一隻跑 已試準,上仗被爆爆阻
Odd: 22
除左夠冷無樣好
練馬師係唔識一個字

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 15:29 發表

除左夠冷無樣好
練馬師係唔識一個字
但已足以貽笑大方

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 15:38 發表
如果榮進快蹄唔係跌左20磅,一定係佢W,
贏過日本一里錦標的來香港未衰過
QT都係小柏高和友誼波   
但我寧以鞍上選馬

李慕華國際賽經驗豐富

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 15:44 發表
我重P友誼波
有6倍抵玩既

步步穩退出

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 15:51 發表
    步步穩退出
個電算機亂晒籠

假到飛起

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 16:00 發表
假到飛起

法國大餐

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 16:11 發表
過去五年2000都係最高分馬贏
大摩同人講萬千唔贏就係佢既馬贏  
我就要大熱

莫雅騎後上馬天仙配

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 16:07 發表
當年大鼻打吡放死終生美麗
今日將功贖罪
仲有牛精掘斷匹大師呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 16:21 發表

我就要大熱

莫雅騎後上馬天仙配
EASY

真偶像也

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-12-12 16:40 發表

EASY

真偶像也
莫雅後上好柔 不需大動作擺軚抽鞭 順勢一推再推就攪掂

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 16:49 發表
柏兆雷垂手收疆失P
有魚有肉就會想要埋紅酒  

佢知k杜會跑第三

相關搜索目錄: 紅酒

奇文共賞

..........直路彎已望空 但礙於陣上形勢而難以展開強勁衝刺 僅能勉力施為

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-12 17:02 發表
所以馬會一向不多用法蘭西騎師

呢場應該係老爺,每次喜事前都有馬贏

至怕阿師兄騎隻浪漫乃晒野俾苗爺插到佢半死   

可能上面果段馬會評語啱佢用  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。