推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 16:00 發表
湯仔 + 肥仔 又係考馬迷胆量h:" />
我未食過呢粒糖

怕肥
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

今日網上投注成日time-out  

我要個將軍全餐

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 16:12 發表

呢場試隻 精英財星 , 紀仁安騎半冷馬会有驚喜

有6倍

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-1 16:20 發表
嘩~~~ 牧師呢場真係眼冤到暈~~~
就算研訊佢都可以話山陰道上.................

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 16:23 發表

中W/P
失Q

01-01-2011
16:16沙田
星期六獨贏及位置8 場    6 精英財星

01-01-2011
16:16沙田
星期六連贏位置Q8 場    6 精英財星 拖 1 六六精英 +
           2 龍城動力 + 3 馬之王
恭喜

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 16:28 發表

今日仲未翻本
起碼都有本

高一線要不入位係輸人

冷門我會要另一高

會飛果隻

例飛買了10蚊馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 16:46 發表
高一線要不入位係輸人

冷門我會要另一高

會飛果隻
哈 服了marwin

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-1 16:57 發表
當做曬功課, 而輸比鞍上人, 真係好氣餒~~
講馬偉昌

他不是人

是人造人

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 16:59 發表

講馬偉昌

他不是人

是人造人
生果報頒了個"外遊"大獎給他

看來內外分別不大   

隨時機械故障 熱門尤甚

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-1 17:01 發表
呢場禮義廉隻雅雪有番d倍率 , 有机会有披啩
果然文

不冷的

留番俾西門吹

我就唔追啦

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-1 17:08 發表
摩仔, 時勢造英雄而已 ...
傾力之城馬主係楊凡城
A記燕梳從前既 CEO
大有錢佬
獎金全部做善事
場場去馬不理冷熱
我贏輸都有d錢做善事ga
引用:
買紅日完全係旺弱家
有 3.1 Place 係好豐收啦
仲加條 PQ 添 ...

我傻傻地要滇仔

隻馬輸到唔似真

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-1 17:19 發表

小橋流水 P   
W埋

潘頓搵番條匙

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 17:08 發表

果然文雅

不冷的雪

留番俾西門吹

我就唔追啦
水都唔駛蝕

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 15:59 發表

舊年0W3Q1P

睇嚟幾consistent
看來說錯了

十場得1Q

北韓阿銀爛仔軍事攻略虛張聲勢

大賽魔王又會如何

我的選擇 :

摩法幻影的騰雲駕霧 and/or

細摩的戶外名駒

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 17:50 發表

我的選擇 :

摩法幻影的騰雲駕霧 and/or

細摩的戶外名駒

阿摩真的W不了

出年睇下點

幫主又似危實安封王

熱鬧了一天

有人仍是錯過了

看來旅途不順 又趕不及了

可惜

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-1 18:06 發表
當法系無料到時是應該投東 + 蔡明紹的   
弊在眼拙 只見到它在萬里之外的尾燈

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-1 14:53 發表

今日手秀女全部唔合格

無興趣選妃
945大元普通獎

儉省得明智

即場吹水示範又完畢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。