推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

見人玩三寶 我又拿拿臨即場買番兩條

就俾郭能買起

連阿摩都睇錯呢塊爛泥

(貼番張示範圖博d安慰分)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-19 20:26 發表
雖然知道邊度有分加

都問下金巴貼邊處好
手痕痕貼左先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

即場吹水示範又完畢

各位大家晚安

引用:
原帖由 ng.panny 於 2011-1-20 12:38 發表
Good Luck.........
歡迎

希望你唔如流星般一閃即逝

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-19 23:23 發表

我条三重彩都係火龙駒行头 , 我同阿摩都係所托非人
我想問方仔借隻盃嚟鋤佢个头
方仔兩隻last都係22"6

火龍駒曾於勞愛德跨下田2000由頭放到尾都做到呢個last

雖然話隻馬谷戰經驗少 但看昨晚表演應該全無問題

計死數既話 假如能前兩段快少少 入直路帶出多少 贏得

郭能如能搶出就唔駛俾威利旺旺及迎風起舞限制步速

大家各位晚安

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-21 13:41 發表

哥哥, 屎忽撞棍咋!       
撞棍點都好過插棍

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-20 21:08 發表
舊年大摩D做唔到磅馬都交賴維銘
上個月都有隻王子
唔明點解用郭能

依家係大陸上唔到Xocat 了
會唔會係人皆有之之心

MU 開波啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-22 23:02 發表
MU 開波啦
已經 1:0

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-22 23:05 發表

已經 1:0
已經 2:0

我既 2:1 波膽 -1和

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-22 23:34 發表

已經 2:0 h:" /> h:" /> h:" />

我既 2:1 波膽 -1和
3:0

大家各位午安   

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-23 13:07 發表
今天主人失緃
被罰停賽三場吖嗎

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-23 13:38 發表

開 12 都好

四場開全熱門

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-23 14:59 發表

哥哥, 午安!      
咩無 la la 返鷑.         
無傷口點會有"la"

又想起張福元

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-1-23 15:16 發表

白痴投注.....先開一隻... 跑完再貼結果
贏多d

引用:
原帖由 細摩 於 2011-1-23 15:21 發表

去左邊, 重有無係報紙評馬?
完全無留意都有無評馬

相關搜索目錄: 報紙

仲要W埋

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-23 15:48 發表

WHY 未被接納 ??
包大人開了閘

引用:
原帖由 leowww 於 2011-1-23 16:15 發表
呢場会唔会表演摩法幻影呢 但郭能......
呢場全無投注意欲

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-1-23 16:30 發表

呢場全無投注意欲
神仙係咪一定無行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。