推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

閃? 即係收工 ? 甘晏架
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #3764 唔易做 的帖子

坐定定  等開跑  結果

排位天早晨   

回復 #3772 Air Supply 的帖子

呢個大頭掂呀! 在藍天碧海中揚帆破浪!!! 前程錦繡!!!!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-29 08:54 發表

早晨呀
早晨呀 靚豆豆

回復 #3782 紅豆沙 的帖子

轉左囉堝 你意思鍾意舊果果?

回復 #3785 紅豆沙 的帖子

無理由堝 我成朝見呢個 cut&paste落黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #3787 HJ2127_ATR1 的帖子

金巴早晨  
等緊你post排位

回復 #3789 紅豆沙 的帖子

人工智能系統? XOCAT XXXVIII代先有架! 你真係走在時代尖端

回復 #3797 紅豆沙 的帖子

唔係掛? 我都係見新野堝

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-29 17:30 發表

我而家先見新野咋
可能你部腦有性格

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-29 17:30 發表
我又黎答嘴,我都係見到新相,畫面係籃色為主。
條魚係邊度  ?   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-29 17:41 發表
你講我係條魚? 

係公司,就閃啦! 你又番左屋企? 
唔係講你係條魚 係你話搭嘴嘛 去街市買魚就會搭番舊嘴過你

回復 #3809 紅豆沙 的帖子

我乜魚都賣 係唔賣金魚

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 21:24 發表

兩隻腳唔緊要 , 但係你多左條尾呢
條尾係前定後先

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 20:31 發表

水魚有無 , 捉條俾我 , 唔該
水魚唔你 鵪鶉好 嘰嘰咕咕好傾儦

回復 #3817 Lighter 的帖子

~~~~咯 咯 吱 吱~~~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:21 發表

啊~ 原來係咁樣o架?! 我依家開始越褻V了解你咯~
甘係時侯分手啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:37 發表

腦細? 咪響香港囉! 除髐U星期一要去上海兩日之外, 9號前都會留番響香港做, 做唔切好頭痛~
上海灘 --------------- 浪奔 浪流

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-29 22:48 發表

點帶你去? 又唔係玩~ 其實我都唔想去, 不過今日同推唔甩老細~
偷跳廿碼得囉

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 21:55 發表

火雞,你好!」如果你向火雞打招呼,牠一定會莫名其妙生氣地朝你:
「咕嚕咕嚕!咕嚕咕嚕!」好像在罵人。

火雞是火爆浪子,很愛亂發脾氣,許多小孩子都怕牠。如果你注意觀察火
雞,會發現牠長得非常醜,這 ...
你好認真呀!
我成日都無打甘多隻字
等我整番個樂駝見到仙子的故事

去波版先

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:17 發表

你改左火雞做樂駝o米得o羅
個ending要改改

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:23 發表
樂駝,你好!」如果你向駱駝打招呼,牠一定會莫名其妙生氣地朝你:
「跳廿碼!跳廿碼!」好像在罵人。

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-29 23:32 發表

咁浪費 ????
上海個View 好正o個o咼 ,
對住個海做下gym都好!!!!!!
黃浦灘夜景幾好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。