推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 15:27 發表

哈哈...我都冇
今日留d budget 學師傅臨場睇馬買 P .
呢場好多馬週身汗 . 試買 '心路 ' P
我要了經典能量 P
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-7-1 15:29 發表

華田就請得起,你在邊區出沒先。   
18區  華田唔同價

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-7-1 15:38 發表

不是,就大家方便。 

又冇心路,又冇經典能量。 
有你隻飛騰

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 15:43 發表

東施效顰
西施效吼又如何

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 15:54 發表

可以引死麻甩佬
嚇死訓開隔離果個

回歸盃  

4東3摩2蔡6雜

熱左落財子

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-1 16:02 發表
回歸盃  

4東3摩2蔡6雜

熱左落財子
回歸以來 烏煙瘴氣  

改改朝北左座向吼冷

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 16:12 發表

吹漲 !! 亂局買最小注例飛反而中晒
01-07-2011
16:07沙田
星期五連贏位置Q8 場    6 步步快 拖 1 飛闖 +
           2 傾力之城 + 3 富貴金龍

72 : 68 : 64

今屆馴獸師王好緊湊甘

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 16:22 發表

杯賽都係大摩头穩陣 d   , 都唔明要咁多杯做乜
話唔定鍾意食杯麵

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-7-1 16:26 發表

都係因為 $$$ 。

我都有糊叫。 

叫乜糊

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-7-1 16:30 發表

第 10 場摩射熱門。 

熱辣辣。 
  醒目精英

我怕買冷氣犯本

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-1 16:36 發表

醒目精英

我怕買冷氣犯本
W 了

恭喜金巴

72:69

大摩絕地反擊

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 17:21 發表

弓喜金巴兄又揾到外快揼骨
師傅uncle都起孖呀

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-7-1 17:31 發表

可惜你地估唔到我冇揀快利多。

叫做唔使蝕。 

個個估摩會放棄冠軍,蔡會羸好多場。 
PQ 2x1

尾場除了頂磅藍天

13隻20倍內

奉旨大熱都有7倍

泥地終極一戰

捧仙子入位

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-1 18:00 發表
吳嘉晉攞埋騎師王
唔夠佢地稔

各位大家午安

休魚期

試下河鮮    

一條九兩両黃骨自饗  欖菜汁撈飯 正到無倫

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-3 02:36 發表
leoww問有乜心水 ?
我都係臨場睇馬,早一日睇下操睇下表
萬事靜觀皆自得
呢幾次在季尾仍去試閘的馬都好勁
特別係 John Size
上個禮拜3W有試閘,尋日出馬全部無試閘食白果
Race 9 個表好怪,德叔竟然操過4隻馬, ...
印度崛起  映照有餘 發熱發光 要日出西方

移形換影 非日劇排球專有 韋百搭 賴取滇 柏搭披 分頭為上

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-3 02:19 發表
投注過關時又一次 careless
投注了德叔的幸運勇士
呢個廄絕對不能買
而且霍 + 德叔係盲門
竟然去過關
超錯!

吳嘉晉爆冷Q果場早個禮拜隻野有試泥閘
全場得佢一隻
咁神心?
天賜福星係膽,明達有P
呢場QT ...
嘉晉生逢時 時勢造英雄 十磅威力 空前絕後

還有兩次賽期埋齋

東摩此起彼落 神仙如影追隨

信乎達者為先

不中亦不遠

靈活就是命數

問天求地徒然

空也是洶

洶亦通凶

凶吉天命

六合不買莫中

靈活不玩輸硬

好歹也拼一場

刀仔小戶

見樹忘林

貪利忽義

一己之流

伐妄儆奸

眾說不一

無悔漠他

標青有時

流水落花

春夏秋冬

交替有序

癡慎覺俉

善莫大焉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。