推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-3 16:43 發表
刀仔小戶

見樹忘林

貪利忽義

一己之流

伐妄儆奸

眾說不一

無悔漠他

標青有時

流水落花

春夏秋冬

交替有序

癡慎覺俉

善莫大焉
有感說教

罪過 罪過
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

恭敬侯教

大家各位晚上好

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-6 02:13 發表
請食飯都無人黎,支 Lafite 自己飲啦

聽晚 Last 夜馬,揀4隻心水,睇下中幾隻

Race 5 - (3) 開心自在 - 小數方仔馬全季未W,呢程兩次近而未W,呢次對手好弱.
Race 6 - (5) 佳同 - B 1W2Q ...
玩四飛   

有得分要博 無得分又要博 捆綁式都分唔到好多

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-5 00:24 發表

你搞邊科喔 ... 吟詩?  
係作對   

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 18:38 發表
橫掂季尾 , 我都貼幾隻 :
R2) 11 熱錢 - 上場沙田1400最後階段大幅落飛 , 開跑後以快步速領放至最後200米才開始力弱 , 今次轉跑谷草1000而且換埋千王及排2檔 . 如果出閘唔恰眼瞓 , 三甲應穩 .
R6) 5 佳同 拖 ...

多謝提供

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 19:09 發表

駝兄 , 3 ,4 場有冇心水 , 加埋可以整条六環彩
3-1,5,6

4-1,4,6

我驚超勁精神俾柏寶打散

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 19:55 發表
有微利 , 可惜W唔到
06-07-2011
19:42跑馬地
星期三獨贏2 場    11 熱錢
06-07-2011
19:42跑馬地
星期三位置2 場    11 熱錢  
有2.2披

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 20:27 發表
又中披
引用:
但头關就斷咗條六環彩

博下勇猛 唔冷唔舒服

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 21:21 發表
何良生日真係發威   Touch wood 隻開心自在頂到個披
06-07-2011
21:09跑馬地
星期三位置5 場    3 開心自在
多謝師傅

有T就更開心自在
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 21:32 發表

可惜!!
我唔会講俾師傅聽

好忌俾柏寶打得近的馬 無辦法

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 21:53 發表
真係俾礼義廉抽咗水
關佢乜事

事後語 : 8-11係死科卡士

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 22:07 發表

R6) 5 佳同 拖 3 紅旗勇將  , 10 勁信心 , 11 勁有盈
       呢場小弟首先飛咗禮義廉隻大熱先. ( 冇得解 !! 總之呢個馬房嘅大熱门長期唔買 , 一季落泥除笨有精 , 跑出當抽水 )
噢 禮義廉我一向講阿蘇san

今次仲買唔買春夏秋冬

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 22:28 發表

加埋胡生仲可以可以玩3P
circle game

圍圈互隊

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-6 22:30 發表
今次仲買唔買春夏秋冬
我就唔會哪

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 22:35 發表

大丈夫話咗買就買 最多買細d
今次1800

有喜蓮美麗與老友逼住

慢極有個譜

氣量會有要求

再者今晚1檔全叮

尾場更凶

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 22:48 發表

我决定買......................$10
失匙夾萬最近迷失本性 禮尚枉來 華尾之星 難得一醉

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 22:48 發表

我决定買......................$10
恭喜 驚風散有雀落

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 22:57 發表

真冇義氣 , 大熱Q收場
我得第三

難得一醉

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-7-6 22:59 發表

我得第三

難得一醉
打本煞科再戰
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2011-7-6 23:03 發表

弓喜弓喜 亂局都中冷披
鱷魚潭摸蜆

大家各位早晨

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-10 00:39 發表

閑時坐車睇的,我不浪費時間刨馬  
me too  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。